Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem túl gyors fogyás ez?

Nem túl gyors fogyás ez?

Figyelt kérdés

Szerintetek nem túl gyors fogyás ez??

Nem követem egyáltalán, csak folyton az arcomba jön..Kasza Tibi Challenge posztjai alatt csupa olyat olvasni hogy 4-5 hónap alatt valaki 30 kilót adott le. Van egy nő fél év alatt 38,5 kg-ot. Vagy hatalmas súlyokból ez tök reális?

Én is életmódot váltottam igaz én 67-8 kilórol indultam 157 cm hez, én is elhagytam a lisztes, cukros dolgokat..kissebb adagokat eszem,.de sosem èhezem. Kalóriát is számolok. Párolt zöldségek, saláták, csirke, basmati rizs, bulgur,reggelire zabkása,.chia mag. Főtt tojás ilyesmiket eszem változatosan. Napi 3 liter víz megvan. Estére én is van hogy vacsora helyett egy fehérje shaket iszom kókusz tejjel.. Persze nem az ő túl árazott vackukat, hanem Pure gold Proteineset ami szerintem kilós árban iszonyú jó. Még is eddig csak -8 kg nál tartok tavaly szeptemberben óta. Lehet lehetne több is már..talán van amit nem jól csinálok. Sajnos mozogni két pici gyerek mellett nem sok időm van. De úgy vagyok vele hogy inkább lassan de biztosan.. 53 kg egyébként a cél.

Szerintetek jó ez a rövid idő alatt hatalmas fogyás ?

2022. jan. 28. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó. Van egy barátnőm, aki nyomatja ezt a challange-et, és ő mutogat néha képeket, hogy fú büszkeség mennyit fogyott valaki. (Az apropója az, hogy én nagyon elhízott vagyok, de mondtam, hogy szerintem baromság ez a challange, max a hozzád hasonlóknak jó, akiken nem sok felesleg van, de ahhoz, hogy tartsd a kalóriát és igyál lötyit, nem kell Kaszatibike, ezt nagyon jól látod...)

Most is mutatott nemrég egy képet, hogy tizensok kilót fogyott valaki nagyon dagiból, mekkora büszkeség, hát azon a nőn úgy lógott minden, hogy ahhoz még egy műtét is kevés lesz, mi lenne még vele 30+ kilónál?! És baromira nem normális, ahogy kinéz, hiába mutat kevesebbet a mérleg, nem egészséges. Mondom ezt szintén dagiként, láttam már nagy fogyásokat.

2022. jan. 28. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Abban a dietaban minden ffi 1500 es minden no 1200 kaloriat eszik. Ez annyit tesz hogy ba egy 105 kilos no akinek kb 2100 a sulytartasija es 1700 a fogyasi kaloriaja, ketszer akkora deficitben van mint ami egeszseges lenne. Szoval a szamok alapjan az utem realis . Es ahogy kasza tibi is sokszir elmodnja, lefogyas utan is tartani kell az eletmodot, kulonben visszajon
2022. jan. 29. 08:11
 3/6 anonim ***** válasza:
A te fogyási ütemed teljesen rendben van, szép eredmény, és ez a normális. Majd akkor jön ki a nagy különbség, mikor a koplaló challenges agymosottak mindent szépen visszaszednek, vagy mert nem bírják tovább és bezabálnak, vagy mert elérték a kívánt súlyukat és visszatérnek a megszokott életmódjukhoz. Mert ez a challenge nem egy életen át tartható életmód, míg a tiéd az abszolút annak tűnik.
2022. jan. 29. 12:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Hú de hát ez akkor nagyon nem egészséges...1200 kalória ahoz elég hogy életben maradj. Főleg egy túlsúlyos embernek nagyon kevés..ahogy mondod. De nem lesz ez nekik végül jojó? Oké persze ez életmód..ha tartják esetleg egy életen át...
2022. jan. 29. 12:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó! Én is így gondolom..ha tényleg ilyen kevés kalóriát visznek be..tarthatatlan ez így egy életen át.
2022. jan. 29. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
én január 11én kezdtem és -5.6 kgnál tartok. Nem Kasza Tibi féle vacak, hanem kalóriadeficit és sok séta. 95kg-ról indultam. Az elején gyorsabban megy, mert sok vizet veszít az ember.
2022. febr. 5. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!