Gyors fogyás tippek?
Nincs ilyen, hogy gyors fogyás. Max ha levágod a 2 lábad.
2-3 kilót. 2-3 kilót. Szerintem jó.
Az első hónapban meg csak a víz és a felgyűlt méreganyagok ürülnek, zsír nem sok.
Sokat kellene sportolnod, mozognod, heti 4-5x fél órát legalább. Ha eddig nem tetted, kezdd könnyebbel (duci torna, kocogás, úszás, séta)
Az étrended alapja pedig kalóriadeficit legyen. Olvass utána, az a legmegfelelőbb!
Gyorsan csak egészségtelenül lehet fogyni, a szervezet pánikot jelez, raktározni fogsz a kevéssel is= hízol. Vigyázz, mit művelsz a testeddel. Olvass sokat a témában, mert a kérdés alapján semmit se tudsz.
Hajrá! :)
Szia ! Én nem olyan rég kezdtem bele a fitnesses életbe ,szóval javítsatok ki ,ha hülyeséget írok , de eddigi tapasztalataim alapján ezeket tudom mondani:
Mint ahogy az előttem írók is említették egy hónap alatt nem lehet túl effektíven zsírt bontani ( egészséges körülmények között ), ehhez több idő kell.
Amire mindenképpen figyelj az a kalória deficit ( a lényege az,hogy kevesebb kalóriát viszel be mint amit elégetsz ) ehhez érdemes kalória számláló alkalmazást használni (pl:Yazio) . Emellett próbálj meg proteinben gazdag ételeket fogyasztani akár vehetsz protein port is , ennek a lényege ,hogy eltelít .
Mozogj! De a tévhittel ellentétben a több kardio mozgás nem jelent nagyobb fogyást (nem kell mindennap 5 kmt futni) . Nem tudom mennyire kivitelezhető ez neked , de a súlyzós edzések nagy szerepet játszanak a fogyásban , az izmok dolgoztatása rengeteg energiát vesz fel(nem beszélve a tónusos izmok építéséről ami kellemes látvány ). Kezdőként érdemes edzővel dolgozni és heti 3x1 óra edzés teljesen megfelelő , na és emellé jöhet a heti 3x30perc kardio ( pl: futás , ugrókötelezés , úszás ) . Ha nem kivitelezhető hogy edzővel edz akkor ajánlom a shopbuilder oldal rovatait , Torma Valentin és Három Harmad videóit.
Valamint én is szívesen segítek amiben csak tudok, szóval írj bátran ha kérdésed van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!