Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Oldalhájbol hogyan lehet...

Oldalhájbol hogyan lehet fogyni? Homokóra alakot, hogyan lehet el erni?

Figyelt kérdés

Edzéssel el lehet érni? Oldalháj, arra gondolok ahol van a hasad mind két oldalán és a csípőnél.

Homokóra alakot szeretnék és a felesleget le dolgozni mert kezd el tűnni az alakom és alaktalan, igénytelenné válni.

2022. jan. 27. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A homokóra alkat genetika, vagy van vagy nincs. A hájtól max. nem látszik, de attól még lehet. Helyi zsírégetés nincs, tehát ha korábban nem derült ki, hogy van-e homokóra alkatod vagy nem, akkor kezdj el fogyni, és az idő múltával majd kirajzolódik. Nem feltétlenül onnan fog először lemenni a zsír, ez is genetikailag meghatározott, hogy kinek honnan megy le a leggyorsabban.
2022. jan. 27. 20:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tennék még hozzá, hogy ha nincs homokóra alkatod, akkor izomépítéssel lehet ennek a látszatát "formázni", de ehhez egy hozzáértő edző és évek kemény munkája kellenek.
2022. jan. 27. 20:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Oh:( éppen a fenekemre edzem és a combomra, hogy vastagabb legyen és nagyobb de ha el kezdek fogyni akkor ellentétes irányba fog haladni az edzés tervem. Tehat ha el kezdek fogyni és közbe edzek a fenekemre akkor abból nem fogok fogyni?
2022. jan. 27. 20:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
milyen alapból az alkatod? Ha alapból homokóra alkat vagy, akkor vékonyan is az leszek. De ha tegyük fel alma alkatod van (vékonyabb lábak és inkább hasra hízás) akkor valószínűleg sosem lesz homokóra alkatod.
2022. jan. 27. 21:15
 5/14 A kérdező kommentje:
Szerintem jó alakom van csak husisabb vagyok egy kicsit. Igen van bennem homokóra alak nem kicsi csak sok az oldalháj:(
2022. jan. 27. 21:18
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
Ha sok az oldalháj akkor nem vagy homokóra, körténél rakódik le ott a felesleg.
2022. jan. 27. 21:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen igen igazad van körte alak!
2022. jan. 27. 21:52
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsém van a homokóra alkattal. Mamától örököltem, de van rajtam is plusz. Dolgozom folyamatosan rajta, de szerencsére az alkat töretlen. Valóban genetika függő lehet
2022. jan. 27. 22:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha fenékre és combra edzesz (súlyzós edzés) akkor azok az izmok nőni fognak, neked meg amúgy is ott erős, nem?
2022. jan. 28. 08:48
 10/14 Andizsuzsi ***** válasza:

"A hájtól max. nem látszik"

A homokóra alkatúak azon szerencsések közé tartoznak, akiknek a homokóra forma az elhízás után is megmarad.

2022. jan. 28. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!