Mit tegyek? Már voltam anorexiás és félek hogy most is az leszek! Nem eszek,egésznap csak sportolok.(korcsolyázok) Hogy tudnám megakadályozni hogy ne legyek anorexiás?
Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 20:29
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, de én azt ajánlom, hogy bízz meg egy olyan személyt aki veled van, hogy 7:30 kor 12:00kor 19:00kor "erőszakolja" rád, hogy enni kell. vagy csak vegyen rá hogy valahogy egyél.
Én nekem már így oldódott meg hasonló problémám.
2/7 anonim válasza:
Ha nem eszel egyáltalán, már régen az vagy. Ha már volt problémád ezzel, akkor tudod, hogy kit kell keresned. És sürgősen.
3/7 anonim válasza:
Már az vagy. Milyen kezelésben vettél részt? A pszichiáter úgy döntött, hogy már nem kell járnod?
4/7 anonim válasza:
Pszichológus is elég lehet, de valóban sürgősen ilyen fajta szakmai segítségre van szükséged, ne habozz.
5/7 qkker1 válasza:
Már most is anorexiás vagy, egyél, más megoldás nincs! Esetleg pszichológus segíthet.
6/7 anonim válasza:
Te nem voltál, hanem vagy. Soha nem gyógyultál ki belőle. Most hogy tudod, már csak normálisan kell enned és máris megoldva! :) Egyél rendesen, hogy sikeres lehess a szeretett sportban! Oda kell az energia, ehetsz számodra sokat is, nem fog megmaradni, csak jó kis izmos leszel és végre igazán bele tudsz adni mindent! :)
7/7 anonim válasza:
Nem voltál, hanem sohasem gyógyultát meg.
Pszichológus úgy első körben, mert szépen el lehet ezzel lenni éveken keresztül.
Quasy recovery > relapse > quasy recovery > relapse... Jó kis ciklus :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!