Mennyit kéne mozogni hogy 2-3 hónap alatt fogyjak 5-8 kg-t?
165 cm és 59 kg vagyok, szeretnek lefogyni.
Heti hányszor kene edzeni mennyit és mit hogy minél hamarabb le tudjak fogyni?
Illetve hány kalóriát lenne érdemes enni?
Hany kg szeretnel lenni?
Ehhez a magassaghoz passzol a sulyod.Szerintem inkabb kezdj el edzeni ha nem mozogsz es formalodni fogsz es nem a kg a lenyeg hanem a cm-derekboseg,csipoboseg stb
Ja es sulyzos edzes heti 2 es 2 kardio tehat heti 4-szer 1 ora eleg
Napi alapanyagcseredhez szukseges kcal-t kiszamolod itt a neten es abbol 4-500 kcal-t levonsz,ennyi.
Feherjedusan es szenhidrat szegenyen taplalkozz
Edzes utan igyal mindig egy feherje turmixot mert az felfrissit plusz segit az izomepitesben
Lassu felszivodasu szenhidratot valassz pl zabpehely amibol zabkasat tudsz fozni
Nekem igy sikerult
8kg 3 hónap alatt nagyon nehezen teljesíthető annak, akinek nincs elég tapasztalata, és elméleti ismeretekkel sem rendelkezik.
Tehát borítékolható, hogy ez neked így nem fog menni. Jó hír viszont, hogy nem is kell ennyit fogynod (így a számok alapján, de képet mondjuk nem láttam rólad).
Napi átlagosan 1400kcal jó kezdetben.
Én úgy csinálnám, két három hétig sportolnék napi 1500 kcal mellett.
Utána már csak 1400 kcal. Ha újabb 1 hét (azaz kezdetektől számítva 4. Hét ) végén megvan 1kg fogyás, akkor maradhat az energia bevitel.
Máskülönben érdemes lemenni 1300kcal-ra. Utolsó 2 hétben meg lehet nyomni, ekkor már csak 1100-1200kcal. De ezt ne sokáig, és figyelj a tápanyagok arányára is!!!
Heti 2 erőedzés (súlyzós vagy akár súlyzó nélküli, de nem ugra-bugra) és 2 lassú aerob edzés, mint pl szobabicikli (fokozatosan felépítve, alkalmanként kb 45 perc) BIZTOSAN elég.
Ha kérdés van, válaszolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!