Kb. 180 cm magasságú lányok, nektek mennyi a súlyotok? Elégedettek vagytok vele?
Figyelt kérdés
Légyszi magasságot, súlyt és életkort.2022. jan. 17. 11:46
1/10 anonim válasza:
mybodygalery -re nézz föl, írd be a paramétereket!
3/10 anonim válasza:
70 kg körül éreztem magam a legjobban. Most sajnos egy betegség miatt hónapok óta nem tudok sportolni, így jópár kiló felszaladt. N/36, 180 cm
5/10 anonim válasza:
175cm még belefér? 67kg vagyok, nekem megfelel, tekintve hogy voltam 170 is.
Ha nagyon kilógok a kérdésből csak hagyd figyelmen kívül:)
6/10 anonim válasza:
4# 180 centis csajnak a hamvai nyomnak 50 kilót, nézd meg lszi a mérleget jobban!
7/10 anonim válasza:
6. Vagy anorexiás a hölgy. Ha nem kamu a válasz.
9/10 anonim válasza:
6-os, igaz én "csak" 177 cm vagyok, de én is voltam 48 kg hozzá. Nem voltam anorexiás, ettem rendesen, rengeteget🤷♀️ a második gyerek óta nézek ki "normálisan".
Kérdező 177 cm vagyok, 68 kg és 33 éves. Igen, elégedett vagyok vele, végre nem csesztet senki azzal, hogy egyek mert eltűnök.
10/10 anonim válasza:
182 cm, jelenleg úgy 78 kg körül. Karácsonyig szeretnék 69-re lemenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!