Az ilyen pár ezer forintos mérlegek, amik testzsírszázalékot is mutatnak, érnek valamit?
És a gép látja azt is, hogy milyen a csontozatod, milyenek az izmaid?
Pénzkidobás az idiótáknak. Te legalább megkérdezted.
De ha jól mérne, akkor is totál felesleges lenne, a méréshez bőségesen elég egy mérleg és egy szabócenti (pl. ha edzel is közben, akkor lehet marad a súlyod, csak más lesz a felépítésed, ha csökken a has és nő a bicepsz, akkor jól csinálod).
En mar jopar evvel ezelott vettem a lidl-ben ezt a markaju merleget. Be lehet allitani rajta a kort, magassagot, aktivitasi szintet (de ahhoz nem talaltak infot, hogy mi az aktivitasi szint jelentese). Szerintem a kg OK, a testzsirra viszont a BMI-t adja ki. Megadja a csont sulyat es a viz aranyat is, a szukseges kcal-t is. Ezeket nem tudom megitelni.
Nem tudom, hogy az ujabb merlegekben van-e valtozas. Nekem a suly meresere tokeletes, masra nem hasznalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!