Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ilyen pár ezer forintos...

Az ilyen pár ezer forintos mérlegek, amik testzsírszázalékot is mutatnak, érnek valamit?

Figyelt kérdés
Például most lehet kapni a Lidl-ben, ha jól emlékszem 8000 Ft, a Silver Crest márka. Ezek tényleg normálisan mérik a testzsírt is? Gondolom sajnos nem, de ki tudja, ha vannak pozitív tapasztalatok, lehet hogy vennék egyet.
2022. jan. 14. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mérlegként még esetleg, a testzsirszázalék-mérés viszint csak saccolgatós szint, vagy még az sem.
2022. jan. 14. 14:56
 2/5 anonim ***** válasza:
*viszont
2022. jan. 14. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mérlegként jók, de minden más csak random generált adat testsúly alapján valamit random fog generálni, nem jók ezek. Havernak volt ilyen mérlege igaz nem Lidl-s hanem máshol vette és egymás után 3x mérte le magát a súlya stimmelt viszont a testzsír százalék mindig más volt, aminek nem lenne szabad, és némi utánajárás után derült ki hogy ezek az olcsó vackok nem jók erre csak random generált infót ad tévesen persze ez is csak marketing fogás semmi több.
2022. jan. 14. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

És a gép látja azt is, hogy milyen a csontozatod, milyenek az izmaid?

Pénzkidobás az idiótáknak. Te legalább megkérdezted.

De ha jól mérne, akkor is totál felesleges lenne, a méréshez bőségesen elég egy mérleg és egy szabócenti (pl. ha edzel is közben, akkor lehet marad a súlyod, csak más lesz a felépítésed, ha csökken a has és nő a bicepsz, akkor jól csinálod).

2022. jan. 14. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

En mar jopar evvel ezelott vettem a lidl-ben ezt a markaju merleget. Be lehet allitani rajta a kort, magassagot, aktivitasi szintet (de ahhoz nem talaltak infot, hogy mi az aktivitasi szint jelentese). Szerintem a kg OK, a testzsirra viszont a BMI-t adja ki. Megadja a csont sulyat es a viz aranyat is, a szukseges kcal-t is. Ezeket nem tudom megitelni.

Nem tudom, hogy az ujabb merlegekben van-e valtozas. Nekem a suly meresere tokeletes, masra nem hasznalom.

2022. jan. 14. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!