Ha a testzsírszázalékom szeretném pár százalékkal csökkenteni, akkor mit érdemes rágcsálnom?
Figyelt kérdés
Olyan kalóriaszegény gyümölcsök/zöldségek érdekelnének elsősorban amit nyugodtan ehetek ha pl vacsiznék.
Pl. uborka, paradicsom, görögdinnye
Tudnátok még kalóriaszegény, de viszonylag laktató ételeket ajánlani?
2021. szept. 16. 00:35
1/5 anonim válasza:
Görögdinnye felejtős. Nem ártana eldönteni, hogy rágcsálni akarsz, vagy vacsorázni, nem mindegy. Rágcsálni pld. alma, répa, retek, karalábé, paprika minden, ami ropogós. Ez viszont nem vacsora, csak köztes étkezés.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem.
A görögdinnye miért felejtős egyébként?
2021. szept. 16. 02:22
3/5 anonim válasza:
Vacsorára nem ragcsálni kell, hanem normálisan enni. Rágcsálni lehet, ha étkezések között rágcsálnál valamit. Én szoktam pl.almát egy kis mogyoróvajjal, vagy szárzellert egy kis humusszal.
4/5 A kérdező kommentje:
Külön értettem a rágcsálnit és a normálisan ennit.
2021. szept. 16. 10:00
5/5 anonim válasza:
nyugodtan egyél görögdinnyét, az egyik legjobb dolog, amit ehetsz. nyilván nem 3 kilót egyszerre, de pont ez a lényege, hogy annyit úgysem tudsz legyűrni. csak van, aki fél a cukortól, általában ezért szokták mondani, hogy a gyümölcsöket kerüld, de ennek semmi alapja nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!