Egy 14 éves hogy fogyhat le?
Figyelt kérdés
Végzős, 18 éves diák vagyok. Nemrég jóba lett az osztály a kilencedikesekkel és köztük van egy olyan, aki utálja magát és csak nekem beszél róla. Gyötör a bűntudat, hogy nem tudok neki semmi tippet mondani. arról van szó, hogy 155cm körül van és 60kg. Egyrészt ez még a normális tartományba tartozik? Hogyan tudna leadni egy pár kilót, az egészségtelen kaják hanyagolása nélkül? Hogyan kezdjen neki? Mitől legyen lelkes? Mivel bíztassam?2022. jan. 12. 20:43
11/11 anonim válasza:
Szerintem fontos az, hogy ha motiválni akarod, akkor ne arra koncentrálj, hogy mit nem lehet hanem arra, hogy mit lehet. Tehát próbáljatok meg keresni olyan egészséges ételeket ami ízlene neki (lehet sós, édes) és fokozatosan lecserélni ezekkel az egészségtelen ételeket. Ha ízlik neki, amit eszik könnyebben fog menni neki mint ha azt mondanád: nem ehetsz pizzát csak ezt a 2 db zellerszárat. A másik fontos dolog, hogy keressen egy olyan sportot, amit szeret. Ez bármi lehet, ne kimondottad azért keressen, hogy fogyjon, mert akkor biztosan abba fogja hagyni. Mármint ha csak kényszerből csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!