Egy 14 éves hogy fogyhat le?
Nekem az első eredmények adták a motivációt
Alapvetően egészseges ételekre és mértektartásra van szükség. És amig o nem határozza el magát addig hiába próbálsz segitsni
Merje le magat, csinaljon kepeket. Nyilvan nem fog tetszeni amit lat. Kormereteket is merjen. Es hs egy honapig odafigyel es megint megmeri akkor az fogja motivalni hogy mennyit haladt. De ha konnyu lenne elkezdeniy nem lenne annyi elhizott magyarorszagon
Én 153 cm vagyok, kozepessn izmos es az orvosommal a 50 kgt lottuk be, szoval akirol beszelsz, az a hataron van kb
Szerintem nezze emberekrol elotte utana kepeket.
En pl nagyon megbantam h nem hakarabb kezdtem a dietaba es a gimit kover zarkozott emberkent eltem a bulik es csajok helyett
Egyszer kell beletenni energiat es utana rsnsben lesz. Addig meg mindsn nap zavarja.
Amugy minimalis valtizas kell abban a korban. Kb eleg hogy wgyen tobb zoldseget meg mindwnbol mennyisegre kicsit kevesebbet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!