Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Öcsipókok, a zabszelet egészsé...

Öcsipókok, a zabszelet egészséges kajának számít?

Figyelt kérdés
Óriás zabszelet
2022. jan. 11. 16:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi a francnak enném meg csak a FELÉT? A másik felétől bajom lesz?? És ha megettem a felét, de még éhes vagyok? :D

2022. jan. 11. 19:12
 12/27 anonim ***** válasza:
8%

"Öcsisajtok, titeket eszlek meg a végén."

Kérdező... Nem kötekvésből mondom, de neten vagy. Nem tudhatod hogy ki erősebb vagy gyengébb nálad. És ez NEM fenyegetés, mielőtt azt hiszed.

2022. jan. 11. 19:52
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nincs is jobb vacsorára egy finom grillezett öcsisajtnál.
2022. jan. 11. 20:17
 14/27 A kérdező kommentje:
Basszus, itt már viccelni sem lehet, more?
2022. jan. 11. 20:54
 15/27 anonim ***** válasza:

12-es, rád férne egy zabszelet, vagy némi túldolgozott szénhidrát, mert eléggé ingerlékeny vagy. Minden rendben?

Amúgy meg ahogy azt már a többiek is mondták, tele van cukorral. Ezt meg te döntöd el, hogy mennyire zavar téged és hogy miként tudod beilleszteni az életmódodba. Mozgás előtt például teljesen rendben van. Este, filmnézés közben, unalomból már nem annyira. A cukrot is lehet tudatosan használni. Meg a mi a célod vele? Nasi? Valami, amit a napi rutin közbe gyors be tudsz vinni a szervezetedbe? Ezt is érdemes átgondolni és aszerint választani alternatívákat. Például otthon, simán csinálhatsz magadnak egy zabkását helyette. Kevesebb kalóra és sokkal több hasznos tápanyag lesz úgy benne, mert te döntöd el mit raksz bele.

2022. jan. 12. 12:11
 16/27 A kérdező kommentje:
De akkor miért árulják ezeket a vackokat egészséges kajaként? Minek raknak bele annyi cukrot? Ááááá a hóbakancsom tele van!
2022. jan. 12. 12:28
 17/27 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Tökéletesen nyugodt vagyok. De inkább engem nézzetek bonkónak, minthogy valami idióta barom lenyomozza a kérdezőt és ezt meg azt tegye vele, mert személyes sértésnek veszi a kérdést.
2022. jan. 12. 13:02
 18/27 anonim ***** válasza:
Figyelj Apafej! Én a helyedben azzal kezdeném, hogy nem ennék cukros dolgokat. Olvasd el a cuccok összetevőinek listáját és amiben van cukor, melasz, méz, juharszirup, glükóz, barna cukor stb., azt ne edd. (A keményebbek pl. olyan felvágottat se esznek, amiben van cukor). Ezzel kezdheted Csávesz!
2022. jan. 12. 13:20
 19/27 A kérdező kommentje:

17-es, ne aggódj miattam! Megeszek mindenkit! :D Jöhet nyugodtan, szeretem, ha házhoz jön a táp! :D

18: Köszönöm a tippet Bátyusom!

2022. jan. 12. 14:37
 20/27 anonim ***** válasza:

Tesa, van egy csomó egészséges kaja, tolom figyelj:

Túrókrémek édesen vagy sósan, fehér húsok, tojás minden formában, zöldségek, gyümölcs, zabkása, tk kenyér puykahússal, natúr joghurt, plusz minden kajának van diétás változata, a neten megtalálod.

Peace!

2022. jan. 12. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!