Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étrendváltással, edzés nélkül...

Étrendváltással, edzés nélkül sikerülhet?

Figyelt kérdés

Szóval srác vagyok, 31 éves, 174cm és 76kg. Nem hangzik vészesnek de elég nagy hasam van, van ott azért háj rendesen, ami leginkább a sok esti nassolásnak tudható be. Most már értelmesebben eszek, kisebb adagok, kevesebb műkaja, és elhagyott nassolás. Kalóriákat nem akarok számolni, de nagyjából elmondom mit eszek egy nap pl: reggeli: 3 ilyen kis toast kenyér vajkrémmel kenve, hozzá újhagyma.

Ebéd: pl ilyen tescos tálcás étel, vagy kifőzdéből rendelek, csak másodikat eszek nincs leves stb. uzsonna: banán+cini minis szelet

vacsora: poharas leves (360kcal, ezt tudom kivételesen)+kinder tejszelet, meg mivel elég későn érek haza kb 23kor meg némileg gyomorbeteg vagyok nem bírom ki h ne egyek még, kb annyit mint uzsonnára. Elhagytam a sört is gyakorlatilag minden mást. Létezhet hogy lemenjen a hasam? 70kg lenne a cél kb.

2022. jan. 9. 00:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
69%
Még mindig várjuk a 'normálisabb" étrended, amit összeraktál azóta. A napirended tökmindegy.
2022. jan. 9. 16:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Hallgass, kutya!!!
2022. jan. 9. 19:10
 23/24 anonim ***** válasza:
75%
:D te ritka hülye vagy
2022. jan. 9. 19:13
 24/24 A kérdező kommentje:
:D Bocsi, nem bírtam kihagyni. Egyébként nem állítottam össze de rajta leszek, felfogtam h a jelenlegi egy káosz.
2022. jan. 9. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!