Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Étrendváltással, edzés nélkül...

Étrendváltással, edzés nélkül sikerülhet?

Figyelt kérdés

Szóval srác vagyok, 31 éves, 174cm és 76kg. Nem hangzik vészesnek de elég nagy hasam van, van ott azért háj rendesen, ami leginkább a sok esti nassolásnak tudható be. Most már értelmesebben eszek, kisebb adagok, kevesebb műkaja, és elhagyott nassolás. Kalóriákat nem akarok számolni, de nagyjából elmondom mit eszek egy nap pl: reggeli: 3 ilyen kis toast kenyér vajkrémmel kenve, hozzá újhagyma.

Ebéd: pl ilyen tescos tálcás étel, vagy kifőzdéből rendelek, csak másodikat eszek nincs leves stb. uzsonna: banán+cini minis szelet

vacsora: poharas leves (360kcal, ezt tudom kivételesen)+kinder tejszelet, meg mivel elég későn érek haza kb 23kor meg némileg gyomorbeteg vagyok nem bírom ki h ne egyek még, kb annyit mint uzsonnára. Elhagytam a sört is gyakorlatilag minden mást. Létezhet hogy lemenjen a hasam? 70kg lenne a cél kb.

2022. jan. 9. 00:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Üsd be ezeket valamelyik kalóriaszámláló app-ba (yazio, kaloriabazis), maga a katasztrófa, amit összeraktál. :/
2022. jan. 9. 00:25
 2/24 A kérdező kommentje:

Nem raktam össze semmit :D

Ha tudnátok mit ettem eddig :D

Hatalmas a változás. Eddig volt hogy megettem egy héten 4-5 NAGY zacskó chipset, havi egy alkalommal mikor buli volt megittam minimum 5 doboz sört, esti nassolás tábla csoki, chips, pékáruk tonnaszámra... Majdnem. És így sem híztam el olyan nagyon durván.

Ez hatalmas változás ahhoz képest!

Elhagytam az alkoholt teljes mértékben, a chipseket, esti nassolásokat, pékárut abszolút a minimumot eszem. És elég aktív munkám van, nem nehéz fizikai de egész nap megyek jóformán, itthon sem csak henyélek. Csak fogyok egy kicsit...

2022. jan. 9. 00:47
 3/24 anonim ***** válasza:
87%
Ha jobb az étrended, mint korábban volt, akkor szuper - így tovább! Viszont ez az étrend hoaszútávon még chipsek és nasik nélkül is rettentően egészségtelen, tele üres kalóriákkal. Zöldég és gyümölcs gyakorlatilag nulla, bár az ebédedet nem részletezted. Én azt tanácsolnám, hogy próbáld ezt az egészet egy kicsit egészségesebben megoldani, apró lépésekben.
2022. jan. 9. 01:12
 4/24 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom ez most poén vagy tényleg real. Ha fogyni akarsz kurv*ra számolj kalóriát, ha nem akkor meg maradsz díszno. Étrend is elég sz*r, nézz utána inkább új étrendeknek.
2022. jan. 9. 03:25
 5/24 l0m3x ***** válasza:
71%
Máshol is javasoltam: Beszélj egy diabetikussal. Drasztikusan megváltozik az étrended, de "Mozgás szegény diétával" fogyhatsz... Javaslom első körben a több zöldséget.
2022. jan. 9. 04:40
 6/24 anonim ***** válasza:
90%

Jo parasztok itt elottem a valaszolok. Aki segitseg hekyett fikazik nem is tudom hogy miert jon erre az oldalra. Nyilvan aki megkerdeziy azert kerdezi mert nem tudja. Szoval...

Meg kell kulonboztetni a fogyast az egeszseges fogyastol. Igeny ezzel valszeg fogysz (ha az ebed nem rantott marhacomb sult krumplival). De nem mindegy a hosszutavu ara meg hatasa.

Első lépéynek jó

A kenyeres étkezés mellé viszint egyél valamilyen feherjeforrást, mert ha szenhidrat, zsir es feherje is van az etelbwn az lassitja a felszivodast, jobban jollaksz

No meg remem az a kenyér teljes kiőrlésű

A toast kenyér helyett tuti péksegben vennék valamit mert több tartósítószert és adalékanyagot viszel be vele mint a kinder tejszelettel

Szendvucskrém is jó néha, lehet valtogatni cottsge cheesezel, humusszal, babkrémmel stb

A kajarendelésen pedig elcsúszhat az egész. Én is rendelek, de előtte áttanulmányozom a kaloriát. Az ételek kétharmada 800 feletti. Nekem az fél napi étkezésem lenne. Az előrecsomagoltakkal ugyanez. Én megértem totál hogy nincs idő főzni, de akkor próbálj olyat rendelni ami max 600 kaloria és ugy rendben leszel. Így sem kell a teljes napot számolni csk erre figyelj

A banán + cini minies szelettel az a gáz hkgy két magas cukrotartalmú szénhidrátot ötvözöl. Amik gyorsan felszívódnak majd jó éhes leszel hamar. A cini minies szeletet lecserélhetnéd pl cukormentes zabszeletre (persze nem a gisnt barokra amiben egyben van annyi kalória mint fél napi kajámban). A banán nem ördögtől való de változatosságért lehet mindig más gyümölcs

A legeslegdontosabb a főétkezésed, ezekben a vett meg rendelt kajákban nagyon elcsúszhat a kalória. Pl tegyuk rel hgy valakinek 2000 a szukseglete, megeszik az ebedet kivul 1300at, egesh nap odafigyel. Utána betolja az ebedet amirol nem is tudta hogy egy adag 1500 kaloria. Es szepen nem csak fogyni nem fog de hizni js

A tobbit nem kell szamolni ha erre nincs kapacitasod de ezt el lehet olvasni. Vagy ahol nincs ertek, keruld a zsiros es rantott osszetevoket

Illetve ami az egeszsegedert fontos hogy egyél több zöldséget. Minimum minden masodik étkezéshez egy marokkal. Paprika paradicsom uborka brokoli ksrfiol xukkini kukorica zoldborso zoldbab hagyma spenot salatafelek stb

Ez segit hogy meglegyen a rostbevitel (jobb emesztes) es a vitaminok

Az osszes robbi valtozas szuper jo, csak igy tovabb

2022. jan. 9. 08:06
 7/24 l0m3x ***** válasza:
23%
Mi a szösz van a billentyúzettel 6-os?
2022. jan. 9. 08:19
 8/24 anonim ***** válasza:
75%

Szervizben a gépem és mobilról írtam.

De te is milyen hasznos választ adsz a kérdezőnek... én legalább leírtam amire kíváncsi volt

2022. jan. 9. 08:22
 9/24 l0m3x ***** válasza:
0%
Azt külön hagyjuk, hogy teátrálisan, de ugyanaz a véleményed mint az enyém. :) Ne már.
2022. jan. 9. 08:24
 10/24 A kérdező kommentje:

Mi van ezekkel az emberekkel? :D

A 4-es egy totál paraszt, de megértjük, biztos szar az élete :/

6os neked köszönöm! Megpróbálok valami normális étrendet összerittyenteni. Egészségkonyhától szoktam remdelni, ott meg feltűntetik a kalóriát. Az egyetlen amitől nem tudok szabadulni, hogy muszáj napi 5x ennem mert nem bírja a gyomrom hogy ne egyek :(

2022. jan. 9. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!