Étrendváltással, edzés nélkül sikerülhet?
Szóval srác vagyok, 31 éves, 174cm és 76kg. Nem hangzik vészesnek de elég nagy hasam van, van ott azért háj rendesen, ami leginkább a sok esti nassolásnak tudható be. Most már értelmesebben eszek, kisebb adagok, kevesebb műkaja, és elhagyott nassolás. Kalóriákat nem akarok számolni, de nagyjából elmondom mit eszek egy nap pl: reggeli: 3 ilyen kis toast kenyér vajkrémmel kenve, hozzá újhagyma.
Ebéd: pl ilyen tescos tálcás étel, vagy kifőzdéből rendelek, csak másodikat eszek nincs leves stb. uzsonna: banán+cini minis szelet
vacsora: poharas leves (360kcal, ezt tudom kivételesen)+kinder tejszelet, meg mivel elég későn érek haza kb 23kor meg némileg gyomorbeteg vagyok nem bírom ki h ne egyek még, kb annyit mint uzsonnára. Elhagytam a sört is gyakorlatilag minden mást. Létezhet hogy lemenjen a hasam? 70kg lenne a cél kb.
A napi 5x étkezés tökéletes, sokak azzal kínlódnak, hogy a napi pár evésről át tudjanak napi ötre állni.
Készíts be magadnak egészséges rágcsákat, szárzellerből és uborkából például akár egy mázsányit is megehetsz.
Az mindenképpen pozitívum, hogy az alkoholt elhagytad. Rengeteg üres kalória van bennük, amit észre sem vesz az ember.
Étteremből milyen ételt rendelnél? Sok helyen van A/B menü, amiből választhatsz, vagy alapvetően célozz meg egy olyan éttermet, ahol egészségesebben főznek.
Milyen a napirended? Azt írod, 23 órára érsz haza. Ez azt jelenti, hogy éjszakás/délutános vagy?
Mennyi vizet iszol átlagosan?
Szerintem be fog indulni a fogyás így is, talán nem is baj, ha mondjuk az első 5 kg mínuszig nem terheled az ízületeidet. Ugyanakkor napi 30 perc séta is tekinthető mozgásnak. Mindenképpen jót tenne az egészségednek a friss levegőn.
Hétvégén sem tudsz főzni? Azért 1-2 szabadnapod biztosan Neked is van a héten. Megfőzhetnél több napi adagot egy alkalommal, esetleg variálhatnád savanyúsággal, más körettel, ha unnád.
Egy lábas rizst megcsinálni és csirkemellet natúran elkészíteni például nem drága és egy óra alatt megvan maximum. Egy kezdő is el tudja készíteni ráadásul.
Alapvetően az hogy fogysz az étrendeden múlik, hiába edzessz ha utánna bekajálsz.
Nekem a tippem az hogy próbáld meg szép lassan lecserélni az üres kalóriás cuccokat(pl cini minis szelet) olyan dolgokra amik nincs teletömve cukorral, már az maga 4-500 kalória - is tud lenni egy nap.
16 os ha érdekel, kutya, macskák. Reggel este kapnak, mivel akkor vagyok itthon. A Kutyát ki kell vinni wc-zni mert lakásban van.
És mi olyan hihetetlen? Alap itthoni teendők. Mosogatás? Mosás? Seprés? Teregetés? Hajtogatás? Persze aki helyett mindent megcsinálnak annak biztos nehéz elképzelni. A koromat meg nem nehéz besaccolni mivel megírtam xD
És tessék az útitervem:
11:36-12:08 20km vidékről városba, aztán helyijárat 12:42-13:00 melóhely este 22:18-22:25 helyijárat, 22:40-23:15 20km. Nem volt ebben semmi hihetetlen, de a kérdéstől teljesen elkanyarodtunk. Nincs időm mozogni, hétvégén meg amikor lenne, inkább pihenek abban a pár órában, kikapcsolódom. Ezért csak az étremdváltoztatás nekem az egyetlen út, akik írtak hasznos dolgokat, nekik köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!