A fogyás tényleg a fejben dől el?
Figyelt kérdés
Mik azok a kérdések amiket feltehetünk magunknak, hogy tényleg hatásos legyen? Elállok a tükör elé de ahelyett h mondanám h : SZÉP VAGYOK, ahelyett a sírás jön rám inkább...miléyen kérdéseket tegyek föl mit tegyek? hogyan kell ezt csinálni?2008. dec. 14. 21:04
1/3 anonim válasza:
A kerdes ennyi: miert kell lefogynom?
Mert csinosabb akarok lenni, mint eddig voltam
Mert szeretnek venni egy csomo ruhat, cipot, csizmat(a vadlid miatt nem tudod felhuzni)
Mert nem szeretnek betegseget kapni a tulsulybol eredoen
Mert nem akarom mindig kellemetlenul erezni magamat a hurkaim miatt
Mert nem akarok kover, tulsulyos lenni
Mert azt akarom, hogy nekem is legyen onbizalmam, ugy mint a tobbi csajszinak
Mert szeretnek baratot magamnak, aki megdicser, hogy milyen jo kis csaj vagyok.
Hogy konnyebben felmenjek a 4. emeletre
Hogy a strandon es az uszodaban is konnyeden levetkozzek
Nem akarom hogy a hatam mogott osszesugjanak a sulyom miatt
Egyszeruen jol akarom erezni magamat a boromben.
Persze, a fejben kell eldonteni, hogy az ember mit akar.
2/3 anonim válasza:
Az csak az első lépés. De ha fejben marad és nem teszel érte semmit, akkor nem lesz belőle fogyás.
3/3 anonim válasza:
Ne azon gondolkodj,h mit kérdezz magadtól. Inkább kezd el és csináld! Ne agyalj fölöslegesen hülyeségeken! Van elég problémája az embernek és ezernyi fontosabb kérdései is az életben azokra koncentrálj. Ha a fogyással kapcs értelmesebb kérdésed van írj mailt. (személyi edző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!