Mennyit kell fogynom?
Figyelt kérdés
166cm és 52-3kg vagyok. azt tudom, hogy minimum 5öt, de szerintetek pontosan mennyit?2022. jan. 6. 20:05
1/12 anonim válasza:
Fiú vagy lány vagy? Hány éves? Testalkatod marmint ilyen inkabb husos vagy zsíros, széles vállú stb.
De egyebkent annyit amennyiben jól erzed magad.
2/12 anonim válasza:
Szerintem neked teljesen normális alkatod van és nem kell fogynod
3/12 anonim válasza:
Mégis milyen logika mentén kell minimum ötöt? Még 5 kiló hízással is bőven csinos lennél... Semennyit.
4/12 anonim válasza:
Szerintem semennyit inkább edz, hogy formásabb legyél, mert a fogyókúra nagyon könnyen átcsaphat anorexiába(tapasztalat)ha mindenképp
fogyni akarsz max 2-3 kg
5/12 anonim válasza:
Ne fogyj tovább. Inkább eddz és formásabb, tónusosabb leszel.
6/12 anonim válasza:
- Szívesen megválaszolom !
- De ahhoz egy képet is csatolj pls !
- Képfeltöltés : link !
- És már írom is a választ !
7/12 anonim válasza:
Szerintem most pont jó. Ha a formával nem vagy elégedett, akkor eddz és ne fogyózzál. 5 kiló mínusszal sovány lennél.
8/12 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz lesz megállapítani..
Először add le azt az 5 kilót - és majd utána áttárgyaljuk..
10/12 anonim válasza:
Fogyjál 10 kilót és akkor mindenkinek igaza lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!