Mit tegyek ha fogyókúrázni szeretnék, de mindig enni akarok?
Figyelt kérdés
Elhatároztam hogy fogyókúrázok, de mindig enni akarok. Állandóan "rághatnékom" van, vagyis valaminek mindig a számba kell lenni. Nagyon rossz és nem birok ellenálni. Ez nagyon megneheziti a fogyast, esetleg valamit tehetek ellene? Hogyan szokhatnék le?2022. jan. 5. 16:24
11/13 anonim válasza:
Magvakkal mértékkel, mert 100 grammban lehet 500-600 kalória is, ami egy teljes étkezésnyi kalória.
Gyümölcsből meg a világos szinüeket válaszd, a fruktóz könnyen alakul zsírrá.
Rágcsálj zöldséget, azzal csak jót teszel.
12/13 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy "helyettesítőkkel", mint a répa sikerülni fog, de megpróbálhatod, ha tényleg mindegy mit rágcsálsz.
Egyébként meg csak álld meg a következő órára, hogy nem rágcsálsz, aztán pár órára, fél napra stb. Muszáj megállnod, ahogy írták előttem egy idő után már nem hiányzik, de ki kell tartanod.
Esetleg csinálj helyette teljesen mást, pl. ha a rágcsára gondolsz, mindig csinálj pár fekvőtámaszt.
13/13 anonim válasza:
Üdv a klubban, én mostanában unalomból eszek (plusz pms...). Ezért vettem, amit a többiek is javasoltak korábban: répa, zeller, paprika, paradicsom, uborka... Meg igazából bármilyen zöldség, amit szeretsz. Én jobban szeretem ilyenkor a roppanósakat, ad egy kis chips érzetet. Plusz, ha szeretsz mártogatni, akkor sovány joghurtból, vagy kefírból még mártogatóst is tudsz csinálni a zöldségekhez. (joghurt/kefír, fokhagyma, só, bors, zöldfűszerek, nekem a kedvenceim a petrezselyem, kakukkfű, koriander, esetleg egy kis balzsamecetet is tehetsz bele, ha szereted). Nyilván a mártogatóssal azért már óvatosabban kell bánni, mert jelentősen több kalória, mint maguk a zöldségek, de filmezés mellé rágcsának sokkal jobb választás, mint a chips, popcorn és társaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!