Mit tegyek ha fogyókúrázni szeretnék, de mindig enni akarok?
Kell egy jó étrend, amiben megvan minden, amire szükséged van, és nincs túlzottan a kalóriaszükségleted alatt.
Kell vitamin- és ásványianyag-kiegészítés.
Kell akaraterő. Meg kell állni egy darabig, hogy nem eszel folyton, egy idő után már nem fog hiányozni. De valamennyi akaraterő nélkül ez a fogyás-projekt nem fog sajna menni.
Kell valami, amivel evés helyett lefoglalod magad. Menj sétálni, sportolj, olvass.
Egy idő után az válik majd a szokásoddá, hogy nem rágcsálsz nonstop, ahogy most az a szokásod, hogy igen. Addig meg ki kell bírni.
Tervezd meg a napi kaját előre és oszd be úgy hogy kétóránként egyél valamit.
Legyen közte minden,amit szeretsz,csak mértékkel.
Közte meg próbáld elfoglalni magad.
Én most kezdtem a ketot, eddig jónak tűnik, eltelít. :)
Nem lehet, hogy te is unalom evő vagy?
Nalunk meló helyen pl nagyon alacsony most a forgalom, nem nagyon van mit csinálni... de hát 12 óra az 12 óra... valamivel el kell ütni az időt- és akkor jön a csoki, chips, pizza vagy hambi...
Vegyel uborkat,paradicsomot vagy amit szeretsz es mikor rad jon a ragasi kenyszer akkor ragd ezeket a dolgokat es nem lesz gond
Sportolj es igyal sok vizet,zold teat
"ha fogyókúrázni szeretnék, de mindig enni akarok"
Alakítsd át a mondatod így:
fogyókúrázni AKAROK akkor is, ha mindig enni SZERETNÉK.
A legjobb , ha már a bevásárlásnál megválasztod, hogy mit raksz a kosárba !
-----------------------------------------------------------------
Mivel tudod , hogy rághatnékod van, ezért ---> Répából veszel két kilót - lerakod a számítógép mellé - és eszed amennyit csak tudsz :)
A lényeg, hogy ne kekszet - és egyéb szénhidrátos/zsíros rágcsálni valót vegyél !
----------- VALAMINT - Ne vásárolj sokat ! ---------------
- A fő-élelmiszerekből mindig keveset vásárolj!
- És a rágcsálnivalókból (ALMA/RÉPA/nyersburgonya/narancs/uborka/káposzta/paradicsom)-ból SOKAT vásárolj!
- És rengeteg VÍZ !!!
------------------------------------------------
Én pl. csak zöldség/gyümölcsöt veszek (bevált:) +kefir/tej/magvak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!