Minseo1998 kérdése:
Jó ez az étrend, ha fogyni akarok?
Figyelt kérdés
Reggelire nem nagyon szoktam enni, mert az alvászavaraim miatt csak 11 körül kelek, ilyenkor csak vizet iszok, esetleg egy gyümölcspürét eszek. Az ebédem általában valami fehérjedús kaja, babfőzelék/bableves,chilis bab, sárgaborsó leves/ főzelék, lencseleves/főzelék, ezen kívül gyakran eszek párolt zöldségeket, pl édesburgonyával, rántott gombát, gombapörköltet, sült karfiolt, stb. Napi egyszer iszok egy pohár kókusztejet, vacsira pedig rozskenyeret sajttal és zöldségekkel, esetleg fokhagymás pirítóst vagy hagymás tojásrántottát eszek, néha gyümölcssalátát. Edzeni kétnaponta szoktam egy órát, ebből tíz perc jóga. Rengeteg vizet iszok, édességet egyáltalán nem eszek.2020. okt. 25. 19:43
1/7 anonim válasza:
Mennyiségek, és a te adataid nélkül semmit sem lehet mondani.
2/7 A kérdező kommentje:
Igazad van, kihagytam :) 170 cm vagyok, 60 kg, 18L. Ebédre általában egy tányér leves, egy normál vagy kis tányér második, este kb 2-3 tojás, ha szendvicset eszek akkor egy szelet, ritkán kettő, a gyümisali kb 1 alma, 1 banán, meg még valamilyen harmadik-negyedik gyümölcs.
2020. okt. 25. 19:55
3/7 anonim válasza:
Ez még mindig távol van a mennyiségek meghatározásától. A súlyod egyébként rendben van, nem az a bajod, hogy csak olyan zöldségeket eszel, amik erősen felfújnak, és nagynak látod a hasad?
Miért nem eszel húst? 3 tojás rengeteg, főleg, ha kenyérrel eszed és nem zöldségekkel.
4/7 A kérdező kommentje:
Vegetáriánus vagyok.
2020. okt. 25. 21:09
5/7 A kérdező kommentje:
Nem szoktam mérlegen mérni a kaját így nem tudom megmondani, hogy hány gramm. És valóban van, hogy puffaszt a zöldség, de inkább a combom az ami nagy és zavar. Különösebben kövér nem vagyok, de azért a vékony és csinos az nem ilyen. Persze kinek mi, nekem inkább a vékonyabb testalkat tetszik :)
2020. okt. 25. 21:11
6/7 anonim válasza:
Ha a comboddal van bajod, fuss, biciklizz.
7/7 anonim válasza:
A szénhidrátokat (liszt, cukor, keményítő) kell elhagyni, azok közül is a cukrot! Mellé mozogni! (aerob mozgás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!