Koplalásnak számít ha a vacsorám után 2 órával tovább fent maradok? Vagy hogy egy éjszaka egyáltalán nem alszok és nem eszek, csak reggel?
Na ezért utáltam a koleszt :D Jó kis strapabíró embereket nevel, én már nem bírnám az ottani körülményekek.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nem tudom, hogy minek számít, de amíg napközben beviszed a szükséges tápanyagokat és este nem őrülsz meg az éhségtől, addig nincs gond vele,nevezzük ezt a dolgot bárminek is.
Ha nem vagy ehes akkor nincs gond.Napkozben tobbszor keveset egyel es nem lesz ehseg rohamod
Nem igazan ertem mi a kerdes
Az hogy koplalas e hogy 5-kor eszel utoljara?Ha napkozben normalisan eszel es nem faj a gyomrod az ehsegtol este akkor nincs gond.Ha megis ehes vagy kesobb akkor legyen vmi konnyu kajad amivel kitartassz reggelig.
Pl par szem mandula vagy natur joghurt,turo ilyenek
Ha nincs huto ott az se gaz,rakd ki az ablakba a turot vagy ami olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!