Koplalásnak számít ha a vacsorám után 2 órával tovább fent maradok? Vagy hogy egy éjszaka egyáltalán nem alszok és nem eszek, csak reggel?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 23:56
1/16 anonim válasza:
Ha egyébként szünet nélkül egésznap eszel, akkor persze.
Máskülönben irtózatos hülyeség
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy hülyeség sokszor eszembejutnak ilyenek. Csak biztosra akartam menni, hogy nincs értelme. :DD
Utolsó: Igen, tudom.:(
2022. jan. 3. 01:02
4/16 anonim válasza:
De mi abban a fantázia, hogy nem alszol?? MI köze annak a koplaláshoz? :D Ez kb olyan, mint amikor valami egyszer kiírta, hogy fogyókúrásabb e, ha egy cukor helyett kettő cukrot hagy ki a kávéjából. XD
5/16 anonim válasza:
Nemhiszem hogy koplalásnak számít, mivel a gyomrod feldolgozza az aznapi ételeket aztán pedig pihen, nem is várhatjuk el tőle hogy 24/7 működjön. De gondolom azért kérded mert ha ébren vagy éjszaka akkor megéhezel. Hát az éhségérzet ottvan mikor átalszod a fél napot csak nem érzed. Szóval szerintem nem koplalás, az emésztésnek is kell a pihi.
6/16 anonim válasza:
Ha közben éhezel akkor igen, koplalás
7/16 anonim válasza:
Na, nekem meg az utolsó étkezésem délután 4-5 óra között van, és lefekszem aludni este 9-10 óra között. Ez nem koplalás. Éhes sem vagyok.
8/16 anonim válasza:
Szimplán hulyeseg. Ha tudod h tizkor le akarsz fekudni, akkor idozitsd 8ra a vacsit
9/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mivel kollégista vagyok. :D Utoljára 5kor eszem.
Csak mostanában elég nehezen is alszom el.
2022. jan. 3. 08:59
10/16 anonim válasza:
Hogy mi? Hatkor vacsorázom általában, max hétkor, 10-11 -körül megyek lefeküdni. Rögtön vacsora után aludni kell, ez nekem új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!