Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szobakerékpár vagy evezőgép...

Szobakerékpár vagy evezőgép lenne megfelelőbb ahhoz, hogy néhány kilót leadhassak?

Figyelt kérdés
Nektek mi vált be jobban?

2021. dec. 30. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Az evezőgép több izmot mozgat.

Mindkettő nagyon jó egyébként, a lényeg a pulzusnövelés. Ha úgy csinálod, hogy rendesen izzadsz is közben.

(A fogyás javát pedig a kaja hozza.)

2021. dec. 30. 22:51
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Sokmindentol fugg

Mellette mit eszel

Mi a pontos cel

Hany kilo vagy, mennyire tulsulyos

Amugy ha valasztani kene akkor a bicikli, biztonsagos kardio mindenkinek a vilagon

Evezogepnel ketszer kell rosszul csinalni a gyakorlstot hogy orok karokat okozz magadban. Raadasul az nem kardio hanem erosito gep tehat jobb lenne egy teljes eronleti edzes reszekent hashnálni

2021. dec. 30. 23:30
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nagyon túlsúlyos vagyok, 120 kg, magasság 176 cm.

Az étkezésben kerülöm a szénhidrátokat mert problémáim vannak a cukorszinttel.

2021. dec. 30. 23:46
 4/12 anonim ***** válasza:
30%

Evezogepnel ketszer kell rosszul csinalni a gyakorlstot hogy orok karokat okozz magadban

Úristen, te a szappant is gumikesztyűben fogod meg, nehogy elvágja a torkod?

Hihetetlen... Mi a szart csinálna rosszul?

Inkább ne adj tanácsokat...

2021. dec. 31. 02:57
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

+1 a kerékpárra. Én úgy olvastam, hogy a szív- és érrendszer edzéséhez a láb mozgása szükséges.

Saját tapasztalatom, hogy kb. két hónap alatt fogytam 8 kilót biciklizéssel. Heti háromszor két-három óra biciklitúra terepen.

2021. dec. 31. 08:12
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Én szobabiciklizek, minusz 41 kg eddig, de az is igaz, hogy főleg a táplálkozásra, kalóriákra figyelek, anélkül nem ér semmit sem a szobabicikli (mármint fogyás szempontjából főleg a bevitt kalóriamennyiség számít, de persze attól még a mozgás egészséges, csak szimpla napi fél-1 óra szobabiciklitől nem fogsz lefogyni, ha az étkezésre nem figyelsz)
2021. dec. 31. 08:19
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Én nem értek hozzá, de egy sztori: mindig unalmasnak tartottam a futást. Aztán elkezdtem kosarazni, és megszerettem ebben a futást is. Most már külön is futok és élvezem. Egy ismerősöm meg játékosította a fogyókúráját, tehát kitalált valami pontrendszert, amivel méri és díjazza az eredményeit. Ja és van egy könyv az elhízás pszichológiájáról: [link]
2021. dec. 31. 09:05
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
nagy túlsúly az a 200kg
2021. dec. 31. 09:19
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
A szobabicikli egyértelműen. Nagyobb tulsúllyal az a tökeletes, kíméli a térdet és rendesen fel lehet pörgetni a pulzust
2021. dec. 31. 10:27
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan helyen laksz, akkor meg rendes bicikli, akkor érnek élmények, kint vagy a világban, lehet nézni a lányok fenekét...
2021. dec. 31. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!