Szobakerékpár vagy evezőgép lenne megfelelőbb ahhoz, hogy néhány kilót leadhassak?
Az evezőgép több izmot mozgat.
Mindkettő nagyon jó egyébként, a lényeg a pulzusnövelés. Ha úgy csinálod, hogy rendesen izzadsz is közben.
(A fogyás javát pedig a kaja hozza.)
Sokmindentol fugg
Mellette mit eszel
Mi a pontos cel
Hany kilo vagy, mennyire tulsulyos
Amugy ha valasztani kene akkor a bicikli, biztonsagos kardio mindenkinek a vilagon
Evezogepnel ketszer kell rosszul csinalni a gyakorlstot hogy orok karokat okozz magadban. Raadasul az nem kardio hanem erosito gep tehat jobb lenne egy teljes eronleti edzes reszekent hashnálni
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon túlsúlyos vagyok, 120 kg, magasság 176 cm.
Az étkezésben kerülöm a szénhidrátokat mert problémáim vannak a cukorszinttel.
Evezogepnel ketszer kell rosszul csinalni a gyakorlstot hogy orok karokat okozz magadban
Úristen, te a szappant is gumikesztyűben fogod meg, nehogy elvágja a torkod?
Hihetetlen... Mi a szart csinálna rosszul?
Inkább ne adj tanácsokat...
+1 a kerékpárra. Én úgy olvastam, hogy a szív- és érrendszer edzéséhez a láb mozgása szükséges.
Saját tapasztalatom, hogy kb. két hónap alatt fogytam 8 kilót biciklizéssel. Heti háromszor két-három óra biciklitúra terepen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!