Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok??

Miért nem fogyok??

Figyelt kérdés
Már régóta szeretnék kb. 9-10kgmot fogyni. 59 kg vagyok jelenleg, viszont 152 cm és eléggé csúnya hogy a hízás popsira és combra megy. Hasam felsőtesten tényleg nagyon vékony. Xs-S ruhadarabokat hordok felül. És sajnos úgy alakult,hogy történt ma egy hete egy olyan dolog az életemben, ami miatt gyomoridegem van és nem tudok enni. Egy nap 2x eszek de nagyon keveset, és csak azért mert muszáj ne legyek teljesen ájulásig rosszul. Na most így hogy már egy hete nem eszek így se fogytam egy dkgmot sem de ez hogy lehet?? Mert mostmár kezdek jobban lenni. De most meg már direkt eszek keveset, tegnap óta és egyszerűen nem megy sehova nem mozdul a súlyom. Nyilván nem egy hét alatt fogok lefogyni de megsem mozdul tényleg ez miért van?? Ünnepek alatt mármint karácsony alatt sem ettem de tényleg. Alig egy keveset.
2021. dec. 28. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért mert a nem evéssel és a stresszel sokkoltad a szervezeted. Allítsd vissza egészséges, megfwlelő kalóriás táplálékbevitelre a tested. És ezek után kezdd el csölkenteni a kaloriát fogyási tartományba. Adj magadnak 2-3 hetet hogy visszaállj

Ilyen magassághoz eleve epphogy nem túl sovány a tsted, de nyilván ezt te érzed, látod. Ilyen alacsonyan lassú és nehéz folyamat pont megfelelő kalóriát enni a fogyashoz (tul sok se jó és a túl kevés se. Márpedig te most túl keveset eszel ami összezavarja a homronrendszeredtől kezdve az emésztéseden át mindent)

2021. dec. 28. 12:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem 1 hét alatt fogsz lefogyni, te is írtad.

Légy türelmes, ez ilyen. Ne sanyargasd magad, hanem egyél kiegyensúlyozottan, sok zöldéges dolgot. A "kevés" meg egyáltalán nem objektív mérték, számold a kalóriákat inkább. Sportolj mellette. Ha sportolsz, azt is vedd figyelembe, hogy ha zsírt vesztesz miközben izmosodsz, a mérlegen nem biztos hogy látszani fog, de az alakodon igen

2021. dec. 28. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha pillanatok alatt szeretnéd visszahízni, amit nagy nehezen leéhezel magadról, akkor a lehető legjobb úton jársz. Fogyni nem így kell, hanem türelemmel, megfelelő étrenddel (minőség és MENNYISÉG), sportolással. Alacsony lányként vékony a határ a kalóriadeficit és az éhezés között, én hasonló méretekkel 1500 kalórián fogytam. Viszont ha csak 1300 körül ettem, estére sokszor rosszul voltam, szóval azt sem szabad.
2021. dec. 28. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy, mit eszel.

Ha például az a kevés is, amit eszel, pl.vajas kenyér vagy pizza, az nem jó.

Az étrend mellett pedig a sport, mozgás is fontos.

A zsír nem fog éhezéssel eltűnni.

2021. dec. 28. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Mert én már fogytam igy 70ről 59re sajnos olyan munkahelyre kerültem ahol tiszteletlenül bántak velem, elvették a szünetem, nem tudtam enni. 5percem volt szinte vagy volt hogy nem is ettem. De lefogytam így 11kgmot éhezéssel meg eladó voltam szóval rengeteget álltam járkáltam nyilván nem ültem, és ígyent le. De azóta eltelt egy év több is talán már és szeretnék még fogyni.
2021. dec. 28. 16:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert azóta sehova nem mozdul a súlyom. Igaz nagyon sokat henyélek nincs mozgásom suliba járok jelenleg és van hogy 7.30tol 14.50ig felsem kelek ülök egész nap. Viszont akkor is egyszer eszek meg aztán itthon és ennyi
2021. dec. 28. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Kor?
2021. dec. 28. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!