Hogyan kezdjek a fogyáshoz?
Sziasztok! 16 éves vagyok 170 centi és 89 kiló (L). Szeretnék fogyni. Sose fogyókúráztam és azt szeretném megkérdezni, hogy mire kéne figyelnem?
70 kiló a célom ebben a pillanatban.
Tudtok ajánlani kezdőknek valami tornát? Ha rákeresek másfél órás ugrálást ad ki, amibe jelenlegi formámban bele is halnék :D.
Evésnél mire kell figyelni? Kalóriákra vagy a szénhidrátokra? Fehérje akármennyi mennyiségben mehet? Mennyit kéne ennem?
Tényleg segít a sok vízfogyasztás? Tényleg nem szabad evés közben inni? Tényleg ne egyek alvás előtt 2 órával? Vagy ezek csak a magazinok legendái?
Ehetek néha zsírosabb ételeket mértékkel vagy teljesen száműzzem ki?
Úszni szoktam heti 1x viszont heti 2x-re szeretném felvinni. Elég, ha csak este tornázom vagy jobb lenne, ha reggel is?
Folyadékbevitel valóban nagyon fontos, természetesen vízből, üdítő tilos! Alacsony szénhidrát, magas fehérje és rost bevitel, rendszeres mozgás mellett! Ez eleinte lehet akár minden nap egy 1 órás intenzív séta is. Aztán úgyis igényelni fogod a mozgást.
Soha ne éhezz! Egyél naponta többször kevesebbet! És az alvásra is figyelj ida! Bármilyen furán hangzik, ha keveset alszol, a fogyás is nehézkesebb.
Mert Orbán Viktor is dagadt
Akik az Orbán Viktor-kategóriát olvassák nagyobb eséllyel tudnak egyet s mást a dagadt emberekről
Ezáltal segíthetnek
Soha ne éhezz! Sokszor keveset egyél, alacsony kalóriatartalmú de tápláló ételeket(natúr joghurt, kefir, túró, tojás, csirkehús, hal stb.) és előtte mindenképp vizsgáltatsd ki magad!
Fontos hogy fokozatosan kezdj mozogni.
Mi köze van Orbán Viktor nak a túlsúlyhkz? Őszintén ő igen csinos ember,úgy tökéletes ahogy van!
AKI ŐT SÉRTI AZ ENGEM IS
18
mikor latott orvos utoljara?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!