Miért kell erőltetni a napi háromszori húsfogyasztást?
Figyelt kérdés
Értem én, hogy szárnyashús, sok fehérje meg milyen jó. Enném is sűrűn, ha lenne rá pénzem. De bármilyen hihetetlen nem mindenki teheti meg, hogy ennyi húst vásároljon, s nem mindenkin attól van felesleg, hogy rengeteg csokit meg nem tudom miket evett össze, így nem kell rávágni, hogyha csokikákra tellik, akkor húsra is kellene. Kicsit felbosszantott, hogy számtalan kérdésnél látom a választ: kevés a hús, egyél reggelire meg uzsonnára meg még persze vacsira is, rá kell szánni a pénzt. De ha nincs miből, akkor nem lehet. Én annak örülök, hogy ebédre meg tudom oldani a húsételt, a többi étkezésre nem, mással próbálok még plusz fehérjét bevinni. Pl. ne egyél csirkemellsonkát, helyette vedd meg a rendes csirkemellet, mert "ugyanannyiba" kerül. Az már más téma ugyebár, hogy 400 Ft-ért kapok 20 dkg csirkemellsonkát, amit 4-5 napra is be tudok osztani a reggeli zsemléhez, míg 20 dkg hús nem fog ennyi napig kitartani. Szerintem nem kellene mindenkibe azt erőltetni, ami adott embernek megoldható. Teljesen másképp hangzana: ha megtehed, egyél többször húst, mint a parancsoló több húst kell enni és kész.2010. szept. 7. 10:49
11/13 anonim válasza:
Hosszútávon lehet,hogy igen de megemelni csak diéta kell,azt hittem ez egyértelmű,az meg 2-3 hónap max.Az év többi részében én is normál adagot 1-1.5g/tskg-ot fogyasztok naponta.
12/13 anonim válasza:
11:32
Bocsanat, de talan valoban nem olvastam el eleg figyelmesen!
De egyet ertek Veled teljesen, es En oda sem figyelek ezekre a divatos etkezesekre,
mivel igyekszem mindig egeszsegesen elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!