Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítenél nekem? Mit csinálok...

Segítenél nekem? Mit csinálok rosszul a táplálkozásomban?

Figyelt kérdés

Eddig fogytam 10 kilot, 75kgról 65re úgy 4-5 hónap alatt

semmi drasztikus nem volt benne, reggeli teljes kirőlésű szendvics, hozzá felvágott, vajkrém, zöldségek, egy pohár tej

tízórai, korpofit keksz 5-6 db +hozzá mindig idénygyümölcs(eper, málna, cseresznye, barack szilva, de mostmár inkább csak alma)

ebéd: normális mennyiség, általában leves, főzelékek, kevés krumpli, rizs, husok, hal, saláta

uzsonna: gyümölcs

vacsor? egy pohár tej, puffasztott rizs, alma, abonett és rá felvágott, zöldségek

napi 1 óra bicikli, és torna szokott lenni

166 centi vagyok és jelen pillatnban 64 kilo, még egy tizest szeretnék leadni december végéig

de: amióta fogytam kimar a menstruációm, és nem tudom h mitől lehet

elmentem orvoshoz, mondtam neki h fogyózok de egyből rávágta h ezért

de akkor most mit csináljak mikor fog már helyreállni mit csinálok rosszul a táplálkozásomban

2010. szept. 6. 17:47
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem az h nem sportoltál mellette
2010. szept. 6. 17:58
 2/10 A kérdező kommentje:

köszi a választ

hát dolgozok, szóval egész nap ide oda megyek, stb

itthon bicklizek, tornázok, néha néha futok is

de most akkor hagyjam a fogyozást, és várjam meg mígy újból megjön? vagy mit tegyek, igazából egy kicsit félek, hogy így kimarad, eddig nem volt

2010. szept. 6. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, én is fogyóztam, de nekem nem maradt ki a mensesem. Én is lassan fogytam le, meg én nem ismerem ezeket a korpovit, meg ilyen speckó fogyi kajákat.

Sok gyümölcsöt sem eszek, csak néha. Inkább rizst, barnarizst, joghurtot, sült húsokat, zöldségeket szoktam , meg én minden kaja után eszek valami salátát, ez a mániám. Ha nincs saláta, vagy paradicsom, vagy valami, akkor nem is ízlik annyira az ebéd :)

2010. szept. 6. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az volt a fogyókúrától, hogy kicsit fáradékonyabb lettem. Ezért vettem vitamint a gyógyszertárban, és ha fáradtnak éreztem magam, akkor bevettem egyet-egyet. De hát nem minden nap, inkább csak úgy heti 1 tablettát :)
2010. szept. 6. 18:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem kell abbahagynod, csinálj mindent tovább nyugodtan! Egyáltalán nem eszel keveset, nem koplalsz, sport is van. A testednek idő kell, hogy megszokja a változást. Én mondjuk keveslem a fehérjét a kajádban, vacsorára már ne abonettet meg gyümölcsöt egyél, hanem sovány húst, tojást, zsírszegény túrót. Emellett mindenképpen szedj multivitamint, hogy ne szenvedjen hiányt a szervezeted!
2010. szept. 6. 18:31
 6/10 orsybaba88 válasza:

szerintem teljesen jól táplálkozol, minden fontos dolog benne van. talán tényleg ha szednél valami étrend-kiegészítő vitamint, az segítene, és úgy tudom, aki fogyózik, annak ajánlott is. mert hiába h minden tápanyagot beviszel, de lehet h nem eleget.

a sport is rendben van, szobabicikli stb. szerintem nem kellene már 10 kilót leadnod, mert akkor már túl sovány lennél. nem történt mostanában valami más változás is az életedben, ami miatt kimarad? valami megrázó élmény?

2010. szept. 6. 18:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem 2 évig maradt ki a menstruációm, mert anorexiás voltam. De nálad biztos nem lesz ilyen, mert elég normálisan táplálkozol. A zsírbevitelt kicsit növeld, mert ez lehet az egyik fő okozója annak, hogy kimarad(meg amúgy is szükséges a megfelelő hormonműködéshez stb.).Még próbálkozhatsz a cickafark teával is(napi 2 csésze). Ha pár hónap után sem jön meg, irány az orvos.
2010. szept. 6. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Sok a szénhidrát és kevés a fehérje. Több sovány szárnyashúst és halat egyél, ne csak napi egyszer. Regeglire és vacsorára is, alapvető fontosságú! Vitamint is szedj, de ne heti egyet mint vmeik okos írja, hanem napi rendszerességgel, ha fáradtság esetén veszed be már régen késő. Felvágott meg hasonló szarokat felejtsd el, tele van adalékanyagokkal, húst csak mutatóba látnak ezek. Nézd csak meg egy parizer összetevőit: ipari szalonna, húspép, sertésbőrke, kukorica keményítő, antioxidáns, ízfokozó, színezőanyag, tartósítószer stb stb ilyeneket akarsz enni? Tessék rászánni a pénzt és friss hús alapanyagot venni, friss zöldséget és főzni. Ha piacon vásárolsz sokkal olcsóbban kijössz mint a hipermarketekkel és mindig friss, egészséges tartalmas ételt eszel.
2010. szept. 6. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem tök normálisan eszel, mármint mestruációs viszonylatban, ettől nem hinném, hogy ki kellene maradni. Én nem rég csináltam egy extrém csak bio leveket ivós kúrát, és normálisan megjött. Azért igazán megvizsgálatnának, ne csak rávágják, hogy jaj hát a fogyás. Mondd neki azt, hogy nem fogyókúrázol, hanem egészségesen étkezel, de ugyanannyit vagy valami. Hátha akkor foglalkozik veled.
2010. szept. 6. 19:20
 10/10 anonim válasza:
Semmi gond nincsen vele. Én is tíz kg-t fogytam, ugyanúgy hónapok alatt és fél évig kimaradt. Most már visszajött. Neked is vissza fog jönni, de azért érdemes megkérdezni az orvost, hogy mit tudsz érte tenni.
2010. szept. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!