Akinek több év, sok próbálkozás után sikerült lefogynia, annak mi vált be végül?
Figyelt kérdés
Mi volt a legnagyobb hiba amit elkövettetek a sikertelen kísérleteknél, és mi hozott a végén sikert?2021. dec. 11. 14:33
11/11 anonim válasza:
Nekem végül a lowcarb(lchf) vált be életmódként.
Rengeteg hibát követtem el és sok évig ingadozott a súlyom 150-100kg közt hosszú évekig a mostani fogyásom előtt. Koplalások, kalóriák megvonása, 160ch diéta, 90 napos, tiltólisták alkalmazása, stb stb. majd mikor 170kg lettem besokalltam , elkezdtem keresgélni, és olyan utat sikerült találnom ami nekem jó teljes mértékben. Mellette sportolok. Most már 67 kg vagyok, egészséges a súlyom, energikus vagyok, és szeretem az új êletemet. 2-3kg fogyás még rám férne,, de ha ez már nem megy le, az se tragédia, nem problémázok rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!