Akik sok sikertelen fogyókúrás próbálkozás után beletörődtek a súlyfeleslegbe: hogy csináltátok?
Èn nem voltam hajlandó beletörődni. Nem akarok se még betegebb se még kövérebb lenni, se meghalni 35-40 évesen szívrohamban.
Nagy nehezen Végül meglett a szàmomra tökéletes diéta amit könnyen be tudok tartani mert nem a koplalàsról szól. Még nincs 2,5 hónapja hogy elkezdtem, -9 kg- nàl jàrok és nagyon jól érzem magam. Feleslegem rengeteg van, a legsúlyosabb elhízottsàg (3-mas stàdium) vagyis TÖBB mint 60 kg feleslegem van, meg hormonzavaraim. Életemben most először érzem azt, hogy végig tudom csinàlni. Még úgy is, hogy legalàbb 2,5 év lesz.. mire a fogyàs végére érek.
3.
Szénhidràtszegény diéta, magasabb zsír és fehérjebevitellel. LCHF étrend. Èletmódszerű étrendet össze lehet rakni belőle:) Persze egyéni igények alapjàn.
A bíztatàst köszönöm szépen:)
Nem mondanám, hogy beletörődtem, és teszek is ellene, DE boldog vagyok és tetszem magamnak most is, és +10 kilóval ezelőtt is így gondoltam. Másoktól is csak pozitív visszajelzéseket kaptam, az egészségem is rendben van, és ruhákat is találok magamra.
Több mint 10 éven keresztül, amíg azért akartam lefogyni, hogy másoknak tetsszek és megfeleljek, nem sikerült, vagy amikor igen, akkor utána kétszer annyi jött vissza. Persze olyankor én is győzködtem magam, hogy jól van ez így, úgysem számít, így is szép vagyok, stb.
De legutóbb már csak magamért kezdtem el csinálni, egész egyszerűen mert nekem nem ez az ideális test, én nem akarok plus-size, meg duci, meg husi, meg stb. lenni. Most is jól nézek ki, igen, de -30 kilóval még jobban fogok. :) Nem akarok úgy megöregedni és meghalni, hogy (majdnem) egész életemben dagadt voltam és soha nem élvezhettem azokat az örömöket, amiket a sportos emberek.
Ezért csinálom, semmi másért... és persze, mert ennyi súlyfelesleg cipelése után egészen elképesztő érzés könnyűnek és mozgékonynak lenni. Szerintem megéri küzdeni érte.
7. A fogyàs üteme mindenkinél màs egyénileg, plusz sok tényező befolyàsolja amik nagyon személyes jellegűek lehetnek. Szóval szervezetfüggő.
Eleinte amúgy us sok sok visszatartott víz is tàvozik. Ha valakin van pl 30kg súlyfelesleg, az nem mind zsír:)
Én se fogok 2 havonta 9 kgt fogyni mindig. Ez csak az elején van így és nem is mindenkinél. Vàltozó. Nem csak diéta meg mozgàs függvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!