Yazio helyett mit érdemes használni? Ami tud exportálni.
Szóval tetszik a Yazio. Baromi jó, hogy be tud olvasni vonalkódot, és szinte mindent felvittek a felhasználók az adatbázisba.
Viszont nem tudok adatokat exportálni. Dietetikusommal beszélnénk át a dolgokat, de nem lehet, nincs egy normális megjelenítése, ahol egyszerre látnám folyamatosan, hogy mit ettem, mikor, mennyit, stb. Sőt, ugye a „mikor?”-ra nincs is lehetőség, mert 3+1 étketés van fixen beállítva, nekem meg 5-ször kell ennem, és óra pontossággal kéri.
Szóval kéne egy olyan app, ami hasonlóan könnyen kezelhető, de jobban átláthatóak benne az étkezéseim.
Tudtok ilyet?
Myfitnesspal premium változatában lehet az étkezésekhez időt hozzáadni, bár szerintem teljesen felesleges ezért előfizetne(meg úgy
en bloc), mert nem két fillér.
Exportálni az ingyenesben is lehet, de ha jól tudok, akkor csak a makró/mikró nutriensek mennyiségét.
Rengeteg magyar volnalkód benne van, de ha valamit hiányolsz, akkor te is hozzátudod adni. Ha az előző napi vagy bármelyik napot megakarod nézni, akkor tudsz lapozni benne, de naptár szerint is tudsz keresni(bár szerintem a yazio-ban is).
(elsőre bonyolultabbnak fogod érzeni a myfitnesspal-t mint a yazio-t, de szerintem sokkal jobb(személyes preferencia))
:)
Kaloriaguru - ott le tudod szedni egyben. Viszont elég hiányis az adatbázis es vonalkodot se lehet szkennelni
Illetve a kaloriabazis amit imadok es hasznalok, ott is lehet exportalni de ott furán szedi le az adatokat, pl ha valamibol darabot taplalsz be, nem irja melle a grammot. De szerintem ez a legjobb app, orias adathazis, konnyu receptszerkesztes es van vonalkod
(En a dietetikusommal ugy csinalom hogy megadom a jelszavam es belep a nevemben es ugy nezi vegig)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!