Hogyan tarthatom magam motiváltnak?
Én szeretek edzeni általában
Ha nincs annyira kedvem én akkor is neki állok mert tudom hogy utána az lesz hogy egyre kevesebb edzés és végül nem mozgok semmit és ismét lusta,elhízott leszek.Gondolj arra hogy megint kövér leszel és önbizalom hiányos.Akarod ezt?
Mikor edzel nézz olyan videó klipeket amiben csinos lányok vannak.Engem motivál
Motiváció nincs mindig, de van megszokás. Megvan a bérletem edzésre, már csak azért is elmegyek, hogy ne menjen kárba a pénzem. Csoportos órára járok, fix időben hetente többször, ez egy fix program, nem szervezek rá mást. Néha semmi kedvem, de ha elmegyek, utána tudom, hogy sokkal jobban érzem majd magam fizikailag és mentálisan is. Ha nincs időm az egyetem miatt, nagyon hiányzik. Így nem érzem tehernek, nem kell rá magam külön motiválni.
A kaja is olyan, hogy nincs olyan, mit nem ehetek. Mindent lehet, csak mértékkel. Ma is ettem egy szaloncukrot a kávé mellé, nincs bűntudatom, semmit nem rontottam el vele. De egy darab után nem is ettem meg a dobozzal, hogy úgyis mindegy már, mert nem. Nagyrészt egészségesen eszem, mert jobban érzem magam, mint a régi zsíros-cukros-rostszegény étrendemen. Nagyon finomakat eszek, amibe belefér a tészta, a csoki, a rántott hús, bármi, de nem is kívánom minden nap.
Összességében szerintem olyat kell mozogni, amit szeretsz, és egészségesen, de nem megszorítóan étkezni, és ha megszokod ezt, egyáltalán nem lesz teher, és egy idő után nem, vagy nem olyan gyakran fogod kívánni az édességet, kólát, ilyeneket se.
"Motiváció nincs mindig, de van megszokás."
Így igaz.Az ember életét a szokások irányítják. Tedd szokásoddá az egészséges étkezést. Ehhez mindössze 27 napig kell odafigyelned. Ennyi idő szükséges egy új szokás felvételéhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!