Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sokat eszek szerintetek?

Sokat eszek szerintetek?

Figyelt kérdés

Kövér vagyok, és anyám mindig azzal izél, hogy mennyit eszek.. (ő elvan 2 almán is -.-)

Szóval a mai napi kaja: 2 tojás + 1 szelet kenyér, 2 adag lasagne, 2 barack

egy átlagos hétköznapi kaja: 1 ebéd, egy szendvics, 1 kis gyümölcs (mikor-mi)

2010. szept. 5. 18:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
39%
Tudod,ha anyád azt mondja,hogy sokat eszel akkor valószínüleg az úgy is van ,vagy volt. Lehet ,hogy mostanában már csak annyit eszel amennyit ide leírtál,és ez nem sok ,de ennyitől biztos nem híztál volna el.
2010. szept. 5. 18:26
 2/27 anonim válasza:
igazából még keveset is eszel
2010. szept. 5. 18:27
 3/27 anonim ***** válasza:
anyád hülye, te meg egyél többet és menj el sportolni! amúgy milyen paramétereid vannak?
2010. szept. 5. 18:31
 4/27 A kérdező kommentje:
Szerintem kb 99% hogy azért híztam el, mert mindig kínáltak mamámék zsíros pörkölttel meg minden, és amikor nem-et mondtam, akkor tisztán emlékszem, mindig azt mondták, hogy nem is szeretem őket, mert nem akarok enni. Így végül mindig megettem.. :S
2010. szept. 5. 18:32
 5/27 A kérdező kommentje:

160 cm, 100 kg vagyok :/

Ne szóljatok le, de már feladtam a lefogyást (tavaly voltam dietetikusnál meg személyi edzőnél, mindent betartottam fél éven át, és semmit se fogytam)

De ez már mind1, én ilyen vagyok, ilyen is leszek örökre, akik szeretnek azok így szeretnek, akik meg nem, bek@phatják, vékonyan se fognak szeretni.

2010. szept. 5. 18:33
 6/27 anonim ***** válasza:
nyuszika, azért híztál el, mert nem mozogtál, sportoltál eleget...én a zsíros pörkölt mellett sem vagyok kövér ;)
2010. szept. 5. 18:34
 7/27 A kérdező kommentje:

Pedig akkoriban sportoltam, aerobicoztam :/

Kb 10 évesen kezdtem hízni, amikor kezdtem nőiesedni.

2010. szept. 5. 18:35
 8/27 anonim ***** válasza:
100 kg??? cukorbetegségre és pajzsmirigygondra vizsgáltak? fogamzásgátlót szedsz? sport?
2010. szept. 5. 18:35
 9/27 A kérdező kommentje:

Mindenre vizsgáltak tavaly, semmi bajom nem volt.

Bár cukorbetegségem 100% hogy lesz, 1. súlyom miatt, 2. apai nagymamám cukros és apám is.. :/

2010. szept. 5. 18:36
 10/27 anonim ***** válasza:
szerintem valami ormon zavar lehet.
2010. szept. 5. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!