Melyik a leghatásosabb hashajtó? Ami nem 5000ft-tól kezdődik?
szia,
ezek amiket az előző levelekben olvastam mind gyengék szerintem. Van egy de az nagyon durva, este legkésőbb 8 körülig meg kell inni hogy másnap el tudjál indulni dolgozni, erősen meghajt, és erősen fogyaszt, elvileg csak természetes anyagokat tartalmaz most 800 ft körül van a rossmannban Fabiani zöld dobozos mályvatea, vagy sok helyen árulják még zöld dobozban testsúlycsökkentő mályvatea. Várom a véleményedet róla, de nem szabad túlzásba vinni.
Üdv.
Acy
Ha nem fogyni szeretne a kérdező, akkor nem a fogyokúrák témakörben teszi fel a kérdést, hanem az egészség témakörön belül.
Amúgy csak a rendszeres széklet beállításához szerintem jó készítmény a TAMARINLAX (tamarinlekvár), drogériákban is kapható kb: 1200 Ft. Kismamák is használhatják, ha székrekedésük van. Nekem bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!