Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keres valaki rajtam kívül...

Keres valaki rajtam kívül fogyókúra társat?

Figyelt kérdés

40-45 kg felesleg van rajtam.

Motiváló lenne, ha találnék egy embert akivel "együtt" alakulnánk át.

N

2021. nov. 29. 21:09
 1/10 anonim válasza:
77%
Én nem tudok adni Társat de van egy app úgy hívják Lose weight app for men Teljesen segítőkész rajtam segített 200 voltam és most 170 vagyok
2021. nov. 29. 23:16
 2/10 anonim ***** válasza:
28%

Én hízni szeretnék, de motiválhatjuk egymást.

26/F

2021. nov. 29. 23:17
 3/10 anonim válasza:
78%

Júj! Pont most gondolkodtam el rajta, hogy kéne fogyni és hozzá egy társ. Én itt vagyok ha gondolod :-)

Rajtam olyan 40 kg van.

Ha gondolod írj^^

2021. nov. 29. 23:30
 4/10 molnarmarcell21 ***** válasza:
78%
Én már elkezdtem szeptemberben, de csatlakozz, ha gondolod :)
2021. nov. 30. 06:42
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Hogy nezne ki ez a dolog? Pl felvesszuk egymast Messengeren es megbeszeljuk, ki mit evett aznap, ki hogy edzett stb?
2021. nov. 30. 10:17
 6/10 A kérdező kommentje:

Már beszélek egy emberrel és párhuzamosan nem akarok többel, de csinálhatunk pl discord csoportot ha gondoljátok.

Igen, táplálkozási napló (de nem kell a módszernek megegyeznie táplálkozás téren), elmondhatjuk az edzést, beszélhetünk az esetleges nehézségekről. És én listát tervezek vezetni arról is, hogy mi az amiket nem ettem meg (és megettem volna ha nem figyelek a kajára :D).

2021. nov. 30. 11:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja és engem az is motiválna ha olyan emberekkel tudnék beszélni akik komolyan gondolják. Igen, közeleg karácsony de nem kell az egész decembert "elrontani".
2021. nov. 30. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Én is szivesen csatlakoznék! Mostanában minden motivációm elhagyott, pedig szép eredményeket értem már el. Meg szerintem csoportosan sokkal jobb, mint kettesben. Volt barátnőm akivel ketten csináltuk, de ha egyikünknek elege lett, a másik is feladta. A csoport sokkal jobban húzza előre az embert!
2021. dec. 2. 12:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Írtam
2021. dec. 2. 13:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Aki szeretne jönni discord szerverre, az írjon.
2021. dec. 2. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!