Norbi módszer, ki szerint válik be?
Nincs meg egyik könyve sem, csak egy mappányi kód. Ha ezeket követem, ér valamit?
Tapasztalatokat kérnék, és hogy ki hány kg/cm-ről indult.
Igazából nincs sok súlyfeleslegem, és hosszabb távon a mozgást tartanám célravezetőnek, de kell valami megadja a kezdő lökést.
Én az első könyvet olvastam, drága norbis szarságokat nem vettem, a kódokat tartottam be nagyjából, ettem 3-ast is bőven. Édesítőt nem használtam soha, csak kevés gyümölcscukrot. Kb. fél év alatt, sport nélkül (rohangálás a városban naponta volt) 7 kilót fogytam, 72-ről 65-re, 168 cm. Többet nem is akartam.
Húgom szülés után kb. 1 év alatt 15 kilót adott le, de ő használ édesítőt.
A kód bőven elég, nekem is csak az van meg. Igazából teljesen ésszerű, egy életen át gond nélkül betartható dolgok vannak benne. Nekem ezért volt szimpatikus, mert nem néhány hetes/hónapos diéta, hanem életmódváltás, ami ráadásul nem jár kínlódással.
Én 13 kg.-ot fogytam vele kb. fél év alatt. Ez 3 éve volt, azóta tartom a súlyomat, semmi különös tennivalóm nincs vele. Igaz, a Norbi féle étkezést is megtartottam, mozgok annyit, amire szükségem/időm van. A lényeg, hogy nem az állandó diétáról szól az életem, és már ez önmagában is jó. Én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!