Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi módszer, ki szerint...

Norbi módszer, ki szerint válik be?

Figyelt kérdés

Nincs meg egyik könyve sem, csak egy mappányi kód. Ha ezeket követem, ér valamit?

Tapasztalatokat kérnék, és hogy ki hány kg/cm-ről indult.

Igazából nincs sok súlyfeleslegem, és hosszabb távon a mozgást tartanám célravezetőnek, de kell valami megadja a kezdő lökést.

2010. szept. 5. 15:34
 1/4 anonim válasza:
Norbi szerint!
2010. szept. 5. 16:11
 2/4 A kérdező kommentje:
ez tetszett :D
2010. szept. 5. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Én az első könyvet olvastam, drága norbis szarságokat nem vettem, a kódokat tartottam be nagyjából, ettem 3-ast is bőven. Édesítőt nem használtam soha, csak kevés gyümölcscukrot. Kb. fél év alatt, sport nélkül (rohangálás a városban naponta volt) 7 kilót fogytam, 72-ről 65-re, 168 cm. Többet nem is akartam.

Húgom szülés után kb. 1 év alatt 15 kilót adott le, de ő használ édesítőt.

2010. szept. 5. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:

A kód bőven elég, nekem is csak az van meg. Igazából teljesen ésszerű, egy életen át gond nélkül betartható dolgok vannak benne. Nekem ezért volt szimpatikus, mert nem néhány hetes/hónapos diéta, hanem életmódváltás, ami ráadásul nem jár kínlódással.

Én 13 kg.-ot fogytam vele kb. fél év alatt. Ez 3 éve volt, azóta tartom a súlyomat, semmi különös tennivalóm nincs vele. Igaz, a Norbi féle étkezést is megtartottam, mozgok annyit, amire szükségem/időm van. A lényeg, hogy nem az állandó diétáról szól az életem, és már ez önmagában is jó. Én csak ajánlani tudom.

2010. szept. 5. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!