Ez mennyire rondíthatott bele az egészbe?
Nem értem. Számolod a kalóriákat (ami eleve hülyeség, én tízkilókat fogyok nélküle is, mozgás és éhség nélkül, de ez most mindegy is), akkor melyik részét nem tudod összeadni?
2 napig kétszer annyi kalóriát ettél, vagyis 2 napig nem fogsz fogyni.
A fogyózást eleve nem napokban, hetekben, hanem minimum hónapokban kell mérni, mégis, mit rontana el 2 nap?
A másik, ahogy 2 nap alatt nem lehet fogyni, úgy hízni sem, az sem igaz, hogy 2 napig a bevitt, de fel nem használt kalóriák mind lerakódtak.
Ha engem csesztetnének, akkor ordítok... én döntöm el, mit eszek, ha nem tetszik, el sem megyek olyan helyre, ahol nem bírják ezt felfogni és elfogadni.
nem kell semmi extrát csinálni, mindnekinek vannak ilyenek (egyébként ha sokáig bizonyos kalóriamenyiséget eszel és utána hirtelen nagyon sokat, egy része fel se tud szívódni)
ezzel kb annyit tettél, hogy ebben a két napban nem fogysz, de ha visszaállsz a régi rendre, ugyanúgy fogyni fogsz tovább
1500at eszek, viszont sporttal elégetek 300at, nekem így jön ki az 1200, úgy tudom ez így jó (?)
És köszönöm a megnyugtatást a többieknek. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!