Ma kirúgtam a hámból, lehet valami gond?
Szerintem ha vegzel mozgast es nem eszel este, akkor nem hizol. Arra vigyazz, amit a nap tovabbi reszeben eszel.
Ne legyen magas kaloritartalmu es a mennyiseg se legyen nagy.
Ha megeszel valami finomat, neha-neha, nem jelenti azt hogy az egesz fogyokura el van cseszve.
Arrol kell gondoskodni hogy elhasznald az ebbol kialakulo energiat, hogy ne rakodjon le a zsir. Es ha lehet mozogjal megtobbet, hogy fogyhassal is.
Húúha.-_-"
Számítottál rá,hogy valaki olyat ír,és te meg eldicsekedhess a testképzavaroddal.Pf.
Drága kérdező...nekem is testképzavarom van.Ezen felül kezeltek depresszióval,és étkezési zavarokkal is.És?Ettől nem fog senki megsajnálni.Nem értem,hogy az itt kérdezők negyede miért dicsekszik ilyenekkel.Sokaknak van problémájuk.Atól,hogy neked testképzavarod van,nem leszel több másoknál.Se kevesebb.De ezek a kérdések...hát pf.
Te is tudod,hogy nem leszel hájas disznó tőle,és egy normális ember szokott ilyeneket enni.Sőt nem kettő oldalast eszik meg,hanem négyet,és nem kis krumplipürét eszik hozzá,hanem egy nagy tányérral.Két tányér húslevessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!