Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Belső combról fogyás?

Belső combról fogyás?

Figyelt kérdés

Tartom szépen a diétát, ritkán tartok csalónapot és heti 2x edzem 1 órát személyi edzővel.

Nem tudom, hogy hogyan, de belső combomra hízok mindig. Mindig duci voltam, viszont egy év alatt fogytam 16 kg-ot. Aztán a nyár alatt visszaszedtem 3-at. Nagyon zavart és elkezdtem dolgozni ellene. Szinte mind a combomra ment. Tudom, hogy helyi fogyás nincs, viszont igazából a többi testrészemen nem nagyon szeretnék változtatni. Pont jó

2021. nov. 25. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Ha tudod, hogy nincs helyi fogyás akkor mi a kérdésed?
2021. nov. 25. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

" Belső combról fogyás? "

Vs.

"Tudom, hogy helyi fogyás nincs"

Csak én nem értem a kérdező észjárását? 🙄😒🤔

2021. nov. 25. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egész testedből fogysz egyszerre vagy sehonnan. Ennyi
2021. nov. 25. 15:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz onnan célzottan fogyni, viszont nagyon sokat segít, ha edzel rá. Nekem is nagy mumus volt, és rengeteg ilyen comberősítő, meg youtubeos fogyj belső combból x nap alatt gyakorlatot csináltam, illetve pilatesen alapuló gyakorlatokat, másfél évig, és attól, hogy sokkal tónusosabb lett, ezért optikailag vékonyabbnak tűnik. Centikben ugyanannyi, és nem is fogytam, de sokkal magabiztosabb lettem, egyáltalán nem feszélyez már a belső combom így, neked is ezt ajánlom. :)
2021. nov. 25. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Elottem mindent elmondtak. Nincs. Célzott. Fogyás.

Mindenki más alkat

2021. nov. 26. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!