Milyen gyakran tartotok csalónapot?
Figyelt kérdés
Rólam:
Magasság 173cm
Testsúly: 59kg
Hetente 1x tartok csalónapot
2021. nov. 25. 10:19
2/34 anonim válasza:
Pontosabban ugye minden 2 hétben lenne 1 nap, de én leosztottam, hogy inkább 14 naponta csalónap helyett 14 óránként csaló órát tartok.
1 óra alatt megvan a disznócsülök krumpligombóccal meg káposztával. Aztán 14 órát diétázok megint.
5/34 anonim válasza:
Nem tartok cslónapot. Szerintem marhaság. Úgy van összeállítva az étrendem, hogy ne éhezzek, így nincs igényem arra, hogy időnként bezabálljak.
6/34 anonim válasza:
Heti 7x. Néha még annál is többször. Meg is látszik :D
8/34 anonim válasza:
#5 a csalónap nem a bezabálásról szól, hanem hogy eltérsz a megszokott, egészséges étrendtől.
9/34 anonim válasza:
És akinek megszokott, egészségtelen étrendje van?
10/34 anonim válasza:
#9 annak nincs olyan hogy csalónap. Max viccesen lehet mondani, hogy minden nap csalónap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!