Mit vegyek, ami segíthet ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Elkezdtem számolni a kalóriákat és rájöttem, hogy a feljött kilók az étkezések közötti pici evésekből, nasikból származnak. Sajnos főleg mostanában van az, hogy nagyobb étkezések, például ebéd után már egy órával éhes vagyok. Olyan ételeket, dolgokat keresek, amik nem ártanak, ha megeszek belőlük egy kicsit. Zöldség, gyümölcs van itthon. Még azon felül keresek rágcsálható dolgokat.2021. nov. 24. 11:45
1/4 anonim válasza:
Csinálj házi zöldség chipset édesburgonyából, céklából, sárgarépából. Kicsit macerás, mert sütőben kell sütni, de megéri. Plusz valami joghurtos mártogatós.
2/4 anonim válasza:
Ha számolod a kalóriát bármi lehet, csak beleférjen a keretedbe. Ebéd után 1 órával nem lehetsz éhes! Mit ebédelsz?
4/4 anonim válasza:
Ne nasit keress, hanem tápláló ebédet, mert ha egy órával utána éhes vagy, akkor azzal van a gond. Leírod az ebéded makróit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!