Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Még 8 kiló, miért nem megy...

Még 8 kiló, miért nem megy már le?

Figyelt kérdés

21 kilót híztam a terhességem alatt, (veszélyeztetett voltam) 65-ről 86-ra.

Most 2 hónapja, hogy szültem és még mindig van rajtam 7 kiló. A többi nagyon gyorsan lement, ez szinte meg sem mozdul.. van még valaki így ezzel? 11 hetesek vagyunk

2010. szept. 5. 09:55
 1/4 anonim válasza:

Van, illetve volt.

26kg jött fel rám és 8 hónap alatt ment csak le.

Nem tudom miért, még mindig nem az igazi és tornazni túl fáradt vagyok az örökmozgó mellett.

2010. szept. 5. 09:58
 2/4 anonim válasza:
Azt mondják, hogy ami 9 hónap alatt szedődött fel, annak kb 9 hónap kell, mire lemegy. Szóval nyugalom és türelem, majd lemennek a kilók. Szerintem nem kell siettetned, már így is nagyon sok kilótól megszabadultál!
2010. szept. 5. 10:59
 3/4 anonim válasza:
21ből már csak 7 kiló van rajtad 2 hónap alatt? Hát ez igazán nem rossz, ne félj lemegy a többi is , most van egy kis szünet de majd újra beindul a fogyás türelem , én a baba 6 hónapos korára fogytam vissza teljesen , illetve még mínuszban lement 2 kiló. 25 kilót híztam és az első 15 aránylag nálam is gyorsan lement.
2010. szept. 5. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én 57 kg-ról 75-re híztam annyival mentem szülni 6 hónappal ezelött.A kórházból 65 kg jöttem haza akkor 3 nap alatt hirtelen fogytam 2 kg utana meg visszahíztam a dupláját.Végül majdnem 67 kg-ról kezdtem a fogyit és most vagyok 60 kg.Én is szeretnék még legalább 3-4 kg fogyni nekem is ez megy le a legnehezebben.én azt tervezem h eljárok egy héten 3 szor 20 percet futni.eddig itthon tornáztam Rékára esetleg azt is kirpróbálhatod nagyon jó sztem.ha szoptatsz akkor diétázni nem igen tudsz max annyit h kerülöd a cukrot,fehér kenyeret és a zsíros kajákat.de vmi kis mozgás sztem el kell mellette.sok szerencsét hozzá.és sok boldogságot a Babyhez...
2010. szept. 5. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!