Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem vacsorázol akkor el...

Ha nem vacsorázol akkor el lehet érni azzal némi fogyást?

Figyelt kérdés
Igazából arra lennék kíváncsi hogy ti próbáltátok-e már és sikerrel jártatok-e. Én jó pár évvel ezelőtt csináltam és úgy emlékszem hogy fogytam.Sok fogyókúrát csináltam már az évek során.Valahogy már elegem lett a sok önsanyargató fogyókúrákból,szeretnék olyat csinálni ami nem drasztikus mégis fogyhatok tőle.Szerintem ez jó lenne,nektek mi a véleményetek?Természetesen mozgás mellett.
2010. szept. 4. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
El lehet érni, de hát pont az az önsanyargató ha nem eszel vacsorát, vagy ha egy étkezést kihagysz. Akkor inkább egyél vacsira egy joghurtot, vagy egy salátát például. De ha azt jobban kibírod, hogy ne eszel semmit, akkor nyilván fogyni fogsz, mert amit nem eszel meg, az nem hízlal :)
2010. szept. 4. 23:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Okés köszi a választ.:)
2010. szept. 5. 00:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem a nők lapjából kell diétát ellesni:).

Egyfajta fogyókúra van ami hatásos,ezt szokták csűrni-csavarni,újra feltalálni.Csökkenteni kell a szénhidrátot,majd kalóriadeficitet kialakítani.És hogy valós testzsírból elért fogyás legyen,3 óránként elég fehérjét kell bevinni.Ennyi a titok,és ebben még koplalás sem szerepel jééé!

2010. szept. 5. 00:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem újságból lestem el.Hát hogy ha ezt te betudod tartani és tapasztalatból beszélsz akkor minden elismerésem. Próbálj meg iskolában vagy munkahelyen 3óránként fehérjét bevinni...!Köszi a választ a kérdésemre,mert ugye természetesen a kérdésemre kaptam a választ.
2010. szept. 5. 00:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Régen volt olyan munkahely ahonnan kirúgtak,mert 3 óránként rövidebb idő alatt megkajáltam,mint más elszívott egy cigit.

A dohányzókat ezért nem rúgták ki,persze:).

Szerencsére manapság már nincs ilyen problémám.

Kérdésre a válasz:Ha kihagyod a vacsit,az anyagcseréd tovább lassul,tehát nem fogysz zsírból.

Vacsorára kiváló a túró.Ch meg csak reggelihez és mozgás után,a többi fehérje,zöldség,és turmix.

2010. szept. 5. 00:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Az szuper.Köszi szépen a véleményt,választ!
2010. szept. 5. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne hagyd ki, csak ne késő este vacsorázz!
2010. szept. 5. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!