Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma eléggé túl ettem magam,...

Ma eléggé túl ettem magam, ettem sport szeletet, csokis kekszet cukorkát és rántott dolog volt ebédre, mit tudok tenni hogy ne emésszem magam? Emiatt sokat fogok hízni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 20. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap után nem fogsz hízni, nyugi. Lehet holnap pár dekával többet mutat a mérleg, de ha visszaállsz a rendes étrendedre, akkor 2-3 napon belül visszaáll a súlyod! Szóval ne emészd magad emiatt, mert nem csináltál semmi rosszat. Nem rontottál el semmit, nem fogsz hízni, se semmi.
2021. nov. 20. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
20%

Azt tudod tenni, hogy holnap eljössz velem konditerembe. Én majd megmutogatom hogy mit s hogyan kell csinálni, meg az egyik kardiógép használatával rájössz, hogy milyen sok az az 509kcal energia (milyen nehéz azt mozgással leégetni)

Most az 509 onnan jött, hogy annyi van egy Big Mac-ben.

2021. nov. 20. 18:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Második:Hát big mac-et hála égnek nem szoktam enni 😄de tudom hogy milyen nehéz le mozogni
2021. nov. 20. 18:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Első :hogy kellene egyek holnap hogy ne legyen nehéz a gyomrom? Vagy hogy vissza álljon a súly ?
2021. nov. 20. 18:23
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Hát figyelj ha emészted magad azzal egyszerre fogysz és hízol, szóval az nem a leghatékonyabb módszer. Ez talán elég ok ahhoz, hogy ne tedd.
2021. nov. 20. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Igyekszem 😄 sajnos elég testkép zavaros vagyok szóval elég nehéz
2021. nov. 20. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!