Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi 2 bagetttől elhízok? (Ha...

Napi 2 bagetttől elhízok? (Ha mást nem eszek)

Figyelt kérdés

Nincs lehetőségem főzni mostanában de kell az energia, ugyanakkor fogyni is akarok. Ha naponta két sparos bagettet megeszek, sonkával salátával sajttal azzal fogyhatok? Mást nem eszek, néha 1-2 dl tejet, amikor kávézok.

L, 163 cm/60 kg kb.

2021. nov. 19. 22:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Még egy anorexia gyanús :(
2021. nov. 20. 12:23
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
Zabpehelyről még nem hallottál?De nem a cukrozott sz@rról beszélek hanem a rendes fél kg-os 500 Ft-os pehelyről amit 2 perc alatt el tudsz készíteni és még jól is laksz vele plusz lassú felszívódású szénhidrát és rostokat is beviszel vitaminokkal egyetemben.
2021. nov. 20. 12:52
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy, miért híznál el?
2021. nov. 20. 13:18
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
#1 voltam,úgy értettem szerintem igen,fogyni fogsz.És nem lesz semmi bajod,egyél mondjuk még 1 almàt is vagy valamilyen gyümölcsöt
2021. nov. 20. 14:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#14 Azon kívül hogy egy idő után meghal nem lesz baja......

0 fehérjével inkább izmot fog leadni és ennyi kaloriával.....

2021. nov. 20. 14:28
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

na ezt nagyon ne csináld, szénhidrát, rost nélkül, inimális fehérjével és annál is kevesebb zsírral, vitamin nuku

elhízni nem fogsz, mert kalóriában kb ott vagy ahol a súlytartásod (több van egy bagettben mint az ember hinné)

viszont

- hormon- és menstruációs zavar

- kevés zöldség -> vitaminhiány: ésrülések, hajhullás, töredező körmök

- nincs gyümölcs - yvitaminhiány, az agyi funkciók romlása: memóriazavar, szédülés, vérnyomásproblémák

- nincs semennyi rost (mivel még csak nem si teljes kiőrlésű, max 2-3 gramm rsotot viszel be a napi 25 gr helyett) -> emészétsi zavar, folyamatosszékrekedés

folytassam?

ne csináld!

amit javaslok

- egyél 3szor, amiből 2-szer eszel egy-egy teljes kiőrlésű/magos zsömlét/kiflit (ha ennyire pékáru fan vag), mert változatosabb, kisebb (a te igényedhz, magasságodhoz stb jobban passzol) és lesz mellé hely a gyomrodban több sonkának, kevés sajtnak és több zöldségnek (a sonkát persze jó lenne váltogatni csirke-pulyka-disznó) és magas hústartalmút választani; a pékáru megkenéséhez pedig hozzáadhatnál juhtúrót, körözöttet, kevés teavajat, cottage chesse-t, majas tejtartalmú krémsajtot - ezzel beviszed a jó zsírokat és változatosabb

- és a maradék étkezésre ne pékárut egyél, hanem vlami gabonát (bulgur, rizs, köles stb- kis adag), esetleg tortillát - nem lehet megúszni a napi egy meleg ételt, egyszerűen szüksége van rá a testünknek; a szénhidrátforrás melél zöldség, pl párolva, főve, olaj nélkül sütve (a legjobb ha midnig más, hogy különböző vitaminokhoz juss) és valami sovány fehérje: hús, tofu, tojás

- vagy ez az étkezés lehet akár egy rántotta/tükörtojás zöldségekkel

ezt látom a helyes diéta és a te általad elképzelt marhaság között félúton azt a megoldást, ami általad talán megoldható lenne, hosszútávon tartható és egészséges

2021. nov. 21. 08:47
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok, amit mg hozzátennék

az energiát fehérlisztes pékáruból kb 20 percre kapod meg, utána összeomli a szervezeted és újra éhes leszel

főzni nem kell midnen nap, megfőzöl 20 deka rizst vasárnap, belekeversz vagy külön megsütsz pl tepsin zöldségeket, illetve csirkeell/tarja vagy főzö tojást és tudod enni 4 napig. kb 2 óra alatt többet tudsz tenni az egészsgedért

ha meg nincs lehetőséged főzni vagy mást enni mint a család, akkor edd ugyanazt, csak feleannyit mint ők / int te eddig - nekem pl a diéta elején ez bevált

igyál elég folyadékot!

2021. nov. 21. 08:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Így van!16,17-re hallgass
2021. nov. 21. 09:32
 19/20 anonim ***** válasza:
26%
Na akkor leírom én is.Egy sparos baguette kb 320 kcal.Egy szelet sonka legyen kb 40.Egy 25-g -os szelet sajt kb 100 kcal.Tehát a kérdező szendvicse 450 kcal durvàn.Kettő ilyen meg 2 dl tej az pont 1000 kcal.Ha eszik mellé egy -két gyümit,meg tesz a szendvicsre margarint is,vagy nagyobb szelet sonkàt az simán kijön 1200-ra.Nem azt mondta,hogy élete végéig így fog enni,lesznek napok amikor eszik mást is és mondjuk 1500 kcalt fog enni a diéta alatt is .Ezzel szerintem semmi baj.A baguette-ből is van teljes kiőrlèsű és nem kell az étkezésből ekkora hűhót csapni.Én nem diétázok,de még így is vannak napok,amikor nem vagyok éhes,és egyszer eszek egy nap.Összeomlik a szervezeted a fehér kenyértől na jó :D a fehér kenyérben kevesebb a rost meg a vitamin,gyorsabban emeli a vércukorszintet,de nem fog meghalni.Én pl tegnap délután ötkor vajas croissant-ot ettem,9-ig dolgoztam és nem omlottam össze és izomsorvadást se kaptam.
2021. nov. 21. 12:07
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
#19 Akkor is 0 tápertéke van amit eszik.... meg a sajt meg a sonka ami jó.. De ilyen fajta kajával nem érdemes fogyni..
2021. nov. 21. 12:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!