Tényleg gyerekes vagyok?
Az utóbbi időben munka, stressz és egyéb dolgok miatt nagyon meghíztam. A dolgok rendbe jöttek, elkezdtem az egészségesebb életet, amiben a párom egyik barátnője segít, aki személyi edző és táplálkozási tanácsadó. Szeretné követni a súlyomat, és mivel az otthoni mérleg kevés, azt mondta, hogy menjek be a terembe, ahol dolgozik, és megmér ott.
Viszont ez nekem megalázó, és inkább beruháznék egy komolyabb szerkezetre, de ezen összevesztünk, hogy miért akarok 20-30 ezerért venni valamit, amire később nem is lesz szükség, ha lefogytam.
Tényleg gyerekes vagyok emiatt?
A mérleget nem csak akkor lehet használni, amikor túlsúlyos az ember.
A fogyásod meg nem 2 hónap alatt fog végbemenni. Ha mondjuk nagyon jól teljesítesz, és egy év alatt lefogysz, és utána tényleg soha nem használod a mérleget, ha úgy vesszük, időarányosan a költsége kb. 2000 forint havonta.
Nem ez a gyerekes dolog, hanem az, hogy ezen képes volt összeveszni. (Kivéve persze akkor, ha mélyszegénységben éltek. Mert ha enni sincs miből, akkor tényleg tízszer meggondolandó egy ekkora kiadás. De egyébként meg hasznos és praktikus, hiszen nem kell elmászkálni, ha meg akarod mérni magad.)
Nekem 200kilóig mérő digitális méglegem van 7000 valamennyi volt, emag-on rendeltem. Ha gondolod nézz körül ott.
Nekem Muszáj volt, mert én se tudtam mennyi a súlyom mikor a fogyás mellett döntöttem, és fontos volt a pontos infó. Azóta már lefogytam, sokkal jobb érzés 67 kilót látni rajta mint 170-et. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!