Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg gyerekes vagyok?

Tényleg gyerekes vagyok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben munka, stressz és egyéb dolgok miatt nagyon meghíztam. A dolgok rendbe jöttek, elkezdtem az egészségesebb életet, amiben a párom egyik barátnője segít, aki személyi edző és táplálkozási tanácsadó. Szeretné követni a súlyomat, és mivel az otthoni mérleg kevés, azt mondta, hogy menjek be a terembe, ahol dolgozik, és megmér ott.

Viszont ez nekem megalázó, és inkább beruháznék egy komolyabb szerkezetre, de ezen összevesztünk, hogy miért akarok 20-30 ezerért venni valamit, amire később nem is lesz szükség, ha lefogytam.

Tényleg gyerekes vagyok emiatt?

2021. nov. 18. 19:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Igen
2021. nov. 18. 19:44
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Szemet vetett rád a csajszi? Az otthoni mérleg kevés ... Mért, hány kiló vagy, 200?
2021. nov. 18. 19:55
 3/15 A kérdező kommentje:
130 és 200 között valahol. De azért kéne bemennem, mert az mér testzsírszázalékot is. Viszont így nekem kellemetlen
2021. nov. 18. 19:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Személyi edző ,ez a dolga. Minden személyi edző ezt csinálja ,mert csak így tud pontos edzés és étkezési tervet összeállítani.
2021. nov. 18. 20:00
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Egyrészt ennél kényelmetlenebb dolgok is fognak történni, ha tényleg komolyan gondolod a fogyást. Másrészt ha az sem világos, hogy 50 kilót kell fogynod vagy 100at, akkor szerintem egyáltalán nem rossz befektetés egy mérleg. Nem 5 perc lesz lefogyni, hanem évek. És utána meg tartani kell.

Amúgy 15 körül már vannak jó okosmérlegek, nekem Eufy van, tök rendben van. Pontosabbat a 30 ezres se mér, mert ugyanazzal a rossz technológiai megoldással méri a zsírszázalékot.

2021. nov. 18. 20:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Orvos, masszőr, vagy személyi edző előtt teljesen indokolatlan szégyenlősnek lenni. Nekik pont az kell, hogy lássák a testedet, hogyha segítséget akarsz tőlük.

Amúgy szerintem egy teljes alakos tükör jobb minden mérlegnél.

2021. nov. 18. 21:17
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Írod hogy a párod egyik barátnőjéhez jársz. Lehet, hogy jobb ötlet lenne egy vadidegen edzővel dolgoznod, akihez semmilyen ismeretség nem köt, még közvetve sem. Így talán kevésbé feszélyezne.
2021. nov. 18. 21:30
 8/15 anonim ***** válasza:
6%

Közvetlen a kérdésre válaszolni nem tudok. Viszont ha nem akarsz sokat költeni, akkor egy olcsóbb megoldás az, ha veszel még egy sima szobai mérleget a jelenlegi mellé. Egymás mellé rakod a kettőt, és úgy állsz rájuk, hogy az egyik lábad az egyiken, a másik a másikon. Nehézség, hogy így egyszerre kell 2-t leolvasni. (Illetve ráálláskor is célszerű lenne közel azonosan terhelni őket. Tehát nem az egyikre ráállni és átlépni a másikra, hanem mondjuk egy székről rálépsz mindkettőre és úgy állsz fel.)

Testzsírszázalékkal meg ne foglalkozz, az egy szám. Nem az határozza meg, hogy hogy nézel ki vagy hogy érzed magad. Semmihez nem kell ismerni.

2021. nov. 18. 21:37
 9/15 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem vagy gyerekes. Az edző terembe azért járnak az emberek hogy változzanak fejlődjenek, ha be mész oda túlsúlyosan akkor inkább kalapot hajt mindenki az miatt hogy változtatni akarsz minthogy bárki is rossz szemmel nézne rád, azért hajtnak kalapot mert a legtöbb ember a helyzetedben nem akar változtatni, de te vagy olyan erős hogy akarsz változni. Ha még ezek után sem akarsz bemenni, akkor mond meg azt hogy azért szeretnél befektetni egy mérlegre mert már soha nem akarsz ilyen kövér lenni, és szeretnél többet edzeni és egészségesen élni.
2021. nov. 18. 21:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szóval ez hosszú távú befektetés lesz.
2021. nov. 18. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!