Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 35 kilót kb. Megfelelő étkezés...

35 kilót kb. Megfelelő étkezéssel,és sporttal sikerült leadni valakinek egy év alatt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 01:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező! Ha leírnád, hány kilóról indulsz, milyen magassághoz, életkorban. Mert totál nem mindegy mennyiből kell leadni 35 kilót! 80 - 100 - 200? Persze, a túl gyors fogyás egyik esetben sem jó megoldás.

Az sem mindegy, vannak-e betegségeid!

2021. nov. 8. 01:51
 12/15 A kérdező kommentje:
95 kiló vagyok,170 magas,21 éves nő. Nem látszok egyébként annyinak,sokan nem hitték el. Mivel sportoltam sokat régen, így izom is van rajtam szerencsére. De természetesen látszik hogy van rajtam túlsúly dögivel. Inzulin rezisztencia,pcos van. Egy csettintés alatt jöttek fel rám a kilók ezek miatt. Aztán +15 kilonál elkezdtem diétázni,mozogni újra stb.. de semmi látszata nem volt. Csak folyamatosan szédületem az inzulinos dolog miatt, amiről akkor még nem tudtam. Aztán én marha, inkább önsajlánatba kezdtem,és minden csak rosszabb és rosszabb lett.. felborult már az egész hormonháztartásom. Most már jártam dokinal,és dietetikusnál is tudom mit hogyan csinálják hogy visszanyerjem az egészségem és a régi életem. Éppen célokat tűzök ki magam elé,a végső cél a -35 kiló lenne,és ezen gondolkoztam azt mikorra tűzzem. 2 év soknak tűnik,1 meg kevésnek. De igazából nem az számít természetes milyen gyorsan megy le. Csak így jobban tudom inspirálni magam,ha konkrét célokat probálok elérni,mind rövid és hosszú távon egyaránt. :)
2021. nov. 8. 03:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Számolj 70 hetet, az kb egy év 4 hónap. Mert a heti fél kg fogyás teljesen reális.
2021. nov. 8. 06:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :) akkor annyit tűzök ki. Legfeljebb több lesz,de legalább lebeg előttem egy időpont.
2021. nov. 8. 07:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Tűzt ki magadnak apróbb célokat is és olyanokat is, amik nem feltétlen a kilókkal kapcsolatodak:

Pl: le szeretnék futni egyben 5km-t, szeretnék 5kg-ot fogyni, szeretném ha ez a nadrág 2 hónap múlva passzolna. Ilyen kisebb célokkal fenntartható a motivációdat. Ha ilyen sokat szeretnél fogyni bizony az sok idő, így muszáj hogy motivált maradj

2021. nov. 8. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!