Én nem voltam nagyon elhízott, csak egyszer hónapokra lecsökkent a fizikai aktivitásom egy baleset miatt, lényegében nagyon eltunyultam, elszoktam a mozgástól és nem lett volna jó ötlet ugyanott folytatni az edzéseket, ahol abbahagytam. Egyszerűen azzal indítottam, hogy elkezdtem nagyokat sétálni, egyre többet, aztán később már túrázni is mentem. Közben fokozatosan tértem vissza a súlyzós edzésekhez, először csak kis súlyokkal nagyon rövid ideig. Aztán növeltem a súlyokat is és az edzések hosszát. A lényeg a fokozatosság, hogy hozzászokj a mozgáshoz.
2021. nov. 5. 15:06
14/16 anonim válasza:
Igazából mint sokan írták már az étrend és a mozgás eggyütt segít. A paleo elég jó kiindulás az étkezésben de igazából minden felkapott diétának és étrendnek a lényege a szénhidrát és cukor elhagyása.
2021. nov. 5. 16:10
15/16 anonim válasza:
Bármilyen mozgás ami jól esik, és örömmel csinálod. Hosszú távon nem lehet olyat csinálni, amiben nem leled örömöd.
Persze aslortot az elején kicsit "erőltetni" kell. Én se mentem szívesen futni, mert állóképességet kb semmi gólt, és kiköptem a tüdőmet. Mondtam is magamban, hogy nem normális aki ezt még élvezi is. Aztán idővel egyre könnyebb lett. Motivált hogy alakuló, meg megszerettem.
Nekem még az vált be, hogy mi dög szereztem valakit magam mellé aki jött velem. És változatosak voltak az edzések. Mindenféle csoportos órára beiratkoztam.
2021. nov. 5. 17:55
16/16 anonim válasza:
Duci tréning, szobabicikli, felülések, séta, majd jött hozzá gyorsgyaloglás, most már heti 10 órában úszni járok, közben rengeteget fogytam. De én az étrendváltással kezdtem mert az az alap.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!