1/7 anonim válasza:
Az ételre is kell figyelned. Ahhoz, hogy fogyj, többet kell elégetned, mint amit beviszel. Ha csak sportolsz, de az étkezésre egyáltalán nem figyelsz, akkor elég nehézkes így fogyni, mert nagyon sokat kéne mozognod egy nap, hogy kalóriadeficitben legyél.
2/7 anonim válasza:
Nincs értelme, ha a rossz szokásaid megmaradnak.
3/7 anonim válasza:
Le lehet. Attol fugg mennyit eszel, annyival kell tobbet mozognod. Szóval ha ugyanannyit eszel es az rengeteg akkor kb napi 5 órát. Ha meg cska kicsivel eszed tul magad, mint ami a fogyashoz kene akkor heti pár alkalom
4/7 anonim válasza:
Kalória deficittel lehet lefogyni. Tök, hogy mit és mennyi soortolsz, ha nem figyelsz a kalória bevitelre. Tehát mindennap kevesebbet vigyél be, mint amennyit elhasználsz.
5/7 anonim válasza:
Le lehet, de mellette azért érdemes a kajára is odafigyelni. Meg ehhez ki kell építeni egy nagyon jó állóképességet. 4éve kezdtem heti 2-3 edzéssel. Mostmár olyan szinten vagyok, hogy bírom akár a napi 2 edzést is. Simán futok egyet reggel, egyet meg este. Persze nem mindig, nem akarom túledzeni magam. Így azért elég jól lehet fogyni, mert kb ha nem eszek 2500-3000 kalóriát fogyok napi 2 edzés mellett. De ez már versenysport szinte
6/7 anonim válasza:
Le lehet ha mellette figyelsz a megfelelő kalória bevitelre
7/7 anonim válasza:
Én kb 3 hónap alatt adtam le 5 kg ot 60 róla 55 re úgy, hogy heti 6x futottam 6km-ert és mellette Chloe Ting edzéseket csináltam itthon. Az étkezési szokásaimon nem igazán változtattam.( bár azelőtt se ettem egészségtelen túl zsíros Eteleket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!