Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az lenne a nagy harcihelyzet,...

Az lenne a nagy harcihelyzet, hogy a fiam 13 éves és 63 kiló! leakar fogyni. mit tudna csinálni, hogy letudjon fogyni/ mit tanácsoljak neki? 41/f

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 17:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

Ne egyen-igyon szemét kajákat/italokat. Kezdjen sportolni. Ennél több nem kell.

Egyébként a magassága kimaradt

2021. jún. 15. 17:21
 2/13 anonim ***** válasza:
19%
Vidd el elöször orvoshoz, hogy kiderítsék, miért ennyire elhízott, ha nincs semmilyen betegség a háttérben, akkor dietikus és gyógytornász segítségét kérni, megfelelö életmódot, étrendet kialakítani és természetesen lassan, egyenletesen fogyni, idöt hagyni a szervezetének arra, hogy lassan átálljon az új körülményekre.
2021. jún. 15. 17:45
 3/13 anonim válasza:
14%
Szia! A youtube-n vannak fent nagyon jó edzések. A HIIT workout-ok nagyon jók meg tudom ajánlani Schobert Norbi aerobik videóit. Sok sikert neki menni fog!
2021. jún. 15. 18:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tok normalis is lehet ez a suly, ha 13 eves, ha nem. A magassagat sem tudjuk. Max uszogumis lehet, de nem kover. Ne igyon kolat, ne egyen chipset, csokit. Jarjon el napi egy orat biciklizni, vagy futni.
2021. jún. 15. 18:30
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
De hány centi? Ha 150 centi, akkor a 63 kicsit azért sok. De ha már van pl. 160 centi, akkor szerintem azért ez a súly nem olyan durva. Amúgy ilyen korban szerintem nem kell drasztikus fogyókúra, szerintem szimplán törekedni kell a cukros üdítők, péksütemények, stb. csökkentésére, illetve több mozgásra. Ha most sok ilyen egészségtelen kaját eszik, akkor az ilyen kaják elhagyása is már nagyon sokat segíthet.
2021. jún. 15. 18:42
 6/13 anonim válasza:
75%

* le akar fogyni

* le tudjon fogyni

Igekötők helyesírása = általános iskolai tananyag.

2021. jún. 15. 18:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és legalább 65 kg voltam 13 évesen. Normális súly volt a magasságomhoz, de azért a normális tartomány teteje felé volt inkább. Kéne tudni a srác magasságát. Ettől még minden gyereknek javasolt a sok zöldség-gyümölcs, víz, kevés hozzáadott cukor, üdítő, gyümölcslé, édesség (de ezeket is lehet mértékkel enni). Változatos táplálkozás, sok rost, mozgás. Szigorú vagy szélsőséges diéták nem ajánlottak, egészségtelen, és a növekedésben is leállhat tőle.
2021. jún. 15. 18:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 13 éves másod unokatestvérem aki 175-180cm, ő ezzel a súllyal kifejezetten vékonyan nézne ki. Viszont ismerősöm is van aki 13 évesen 155cm körül volt, neki kicsit sok lenne ez a súly de ezzel sem lenne extrém elhízott. Szerintem találjon valami sportot amit élvez csinálni, esetleg egyen kocsit egészségesebben de semmi szükség kemény diétákra. Ha akkora a magassága amihez sok ez a súly akkor meg úgyis meg fog nőni 1-2 éven belül, úgy majd teljesen jól eloszlik rajta.
2021. jún. 15. 19:18
 9/13 A kérdező kommentje:
pontosan 162 cm magas. megfogadom a a tanácsaitokat köszönöm :)
2021. jún. 15. 19:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincsmit, és máskor ne apukád nevében írj ki kérdést:)
2021. jún. 15. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!