Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek többet kellene egyek?

Szerintetek többet kellene egyek?

Figyelt kérdés

Probalok egeszsegesebben enni. Nagyon rosszul ettem elotte. Tulajdonkeppen nem is a fogyokura miatt, hanem hogy egeszsegesebben egyek.

Mai etelem (elore elkeszitem)

Reggeli: 2 tojas, (rantotta, olaj es zsir nelkul csinaltam) porehagyma, 1 szelet voros cheddar sajt es 1 szelet ceres slim toast

Tizorai: 1 alma

Ebed: 35g rizs + 10-11 g marhahus amire tettem 1 szelet voros cheddar sajtot. Jegsalata es paradicsom

Vacsora: tonhal salata lesz + light mozzarella

Nem tudom mennyi kaloria mert nem annyira a fogyas a celom.

168 centi vagyok 54 kilo

2021. nov. 4. 07:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

10g hús az kb egy falat, nem 100 akart lenni? Még az se sok.

Ennyitől én bőven éhes maradnék nap végére, pedig nem vagyok se nagyétkű, se nagy termetű. Ha nem célod a fogyás, nem kell kevesebbet enned, mint előtte, sőt, ha elkezdesz több zöldséget enni, mennyiségre akár több is lehet.

2021. nov. 4. 08:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell fogynod, ennél jóval több kalóriára lenne szükséged.

Egy szelet hús valóban 100 g körül van, ahogy az 1-es válaszoló is írja. Rizsből 60-80 g simán mehet szárazon mérve.

A vacsorához is kellett volna még egy kis szénhidrát.

Nem kell fogyókúrás kenyeret enned. Bármilyen rozskenyér, teljes kiőrlésű kenyér egészséges, nyugodtan eheted ezeket. Segít a jóllakottság érzés kialakításában a rosttartalma miatt.

2021. nov. 4. 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A 10g hús nem étkezés, hanem egy koszos tányér.
2021. nov. 4. 08:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen elirtam bocsi :D 100 g akart lenni
2021. nov. 4. 15:33
 5/5 anonim válasza:

Szerintem még az is kevés. Csekkold a BMI-det rendszeresen. Nem a legpontosabb, de ezt itthonról is megteheted. Igyekezz a normál zónán belül maradni.

Ha férfi vagy, akkor még híznod kéne kb 10 kilót.

Ha nő vagy, akkor ideális testsúlyod van.

De a legjobb az lenne, ha elmennél valami tanácsadóhoz. Ő biztos tudja mit kéne tenned.

Én 175cm és 57kg vagyok. Nekem például híznom kéne még egy pár kilót.

2021. nov. 25. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!